19 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu çöplüğü kaldırılıyor

22 Ekim 2014, Çarşamba 12:57

     


Karpuzlu Selardı Mevki'nde çöplük alarak kullanılan alan, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın talimatıyla kaldırılmaya başlandı. 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde seçim propagandasında göreve geldikten sonra çöplüğü kaldırma sözü veren Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, sözünü tutmaya başladı.

 

Çöplük, yerleşim alanı içinde olduğu için rüzgarla çöplükten dağılan poşetler yakınındaki tarlaları zarar vermeye başlamış, vatandaşlar bu konudaki şikayetini geçmiş dönemlerde dile getirmişler ancak sorun çözüme kavuşmamıştı.

 

"REZALETE SON VERİYORUZ”

Görev süresi içinde Karpuzlu’nun sorunlarını tek tek çözeceğini söyleyen Başkan Ozan, “Çöplük rezaletine son veriyoruz. Çöplük sorunu ilçe halkının en büyük sorunundan birisiydi. Bu sorunu göreve gelmeden önce iyi biliyorduk. Elimizde yetki olmadığı için bir şey yapamıyorduk. 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Karpuzlu halkı bize güvendi ve bize yetki verdi. Çöplük kaldırma çalışmalarımızı başlattık. En kısa zamanda buradaki çöpleri kaldırıp bu alanı temizleyeceğiz" dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler