19 Nisan 2024, Cuma

"Küllerimizden doğuyoruz, istemiyorlar"

22 Haziran 2018, Cuma 14:00

     


Başbakanlık Müşavirlerinden Sadettin Kılıç, AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kılıç, "İslam dünyasının lider ülkesi Türkiye, bu ülkenin lideri Recep Tayyip Erdoğan. Küllerimizden doğuyoruz, istemiyorlar" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Başbakanlık Müşavirlerinden Sadettin Kılıç, AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Türk Milletinin dünyada en eski ve en köklü devlet geleneği olan milletler arasında olduğunu belirten Kılıç, "16 imparatorluk kurmuş ve 15'ini de yıkmışız. Kuranda yıkan da biziz. Büyük Okyanus'tan Batıda Balkanlara varıncaya kadar, 12 milyon kilometrekarelik bir alanda 600 küsur yıl boyunca 3 kıta da var olmuş insanlığa medeniyet dersi vermiş bir milletin çocuklarıyız. Dünyada bir milyar 600 milyon Müslüman yaşıyor. Hindistan'daki Müslümanların sayısı bizim nüfusumuzdan daha fazla. Dünyada yaklaşık 250 milyon Türk insanı yaşıyor. Osmanlı İmparatorluğunun bu coğrafyadaki temsilcisi kimdir, Türkiye'dir. Türkiye'nin lideri ise Recep Tayyip Erdoğan. O zaman, Erdoğan'ın yok edilmesi lazım. Çünkü korkuyorlar. Bu kadar muazzam bir yapı küllerinden doğuyor. İstemiyorlar.

 

"BU ÜLKENİN EN NAZİK BAŞBAKANINI ASTILAR"

Abdülhamit Han'dan 3 kişi zamanında Filistin topraklarını istedi, İsrail'i kuracağız dediler. Abdülhamit Han eğer ırkçılık, Türkçülük yapsaydı, alın sizin olsun derdi. Bu adamlar ayrıca Osmanlı'nın büyün borçlarını da ödeyeceklerini söylemişlerdi. Ama Abdülhamit Han, bir karış toprağını vermem, o topraklar kan ile alındı, dedi. Dedi de, adama darbe yaptılar, ülkesinden kovdular. Bu ülkenin en nazik başbakanını olan Adnan Menderesi astılar. Bu ülkede halkın yüzde 50 oyunu almış bir başbakan idam edildi. İnanılacak gibi değil, bu ülkeyi kim yönetiyor. Erdoğan geldi, bu biraz farklı. Doğruları söylemekten çekinmiyor. Dik duruyor. Planları tutmadı, darbe girişimine kalkıştılar ama halk Erdoğan'ı onlara yedirmedi. Halkımız kahramanca liderini savundu. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Şimdi yapamadıklarını yine yapmak istiyorlar. Ama buna izin vermeyeceğiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler