24 Nisan 2024, Çarşamba

"Koltuk değil, hizmet sevdam var"

22 Şubat 2015, Pazar 13:34

     


AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, partisinin Karpuzlu ve Çine ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Altıntaş, "Koltuk değil, hizmet sevdam var" dedi.

İlk ziyaretini eşi Gülser Altıntaş'ın doğup büyüdüğü ilçe olan Karpuzlu’ya yapan Altıntaş, AK Parti ilçe yönetimiyle bir araya gelerek sohbet etti.

 

Altıntaş, “Milletvekili seçildiğim takdirde diğer adaylar gibi şunu yapacağım bunu yapacağım diye söz vermeyeceğim. Elimizden ne geliyorsa, en iyisini yapmaya çalışacağız. Karpuzlu’yu ve Aydın'ı daha güzel şehir konumuna getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

 

“Karpuzluların bir isteği var mı?” diye soran Altıntaş’tan, partililer, öncelikle Milas yolunun ve Çine Çayı köprüsünün yapılmasını istediler.

 

“TEŞKİLATLAR ÖN PLANDA OLACAK”

Karpuzlu’dan sonra AK Parti Çine İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Altıntaş, şunları söyledi:

“Teşkilatçılık olmadan bu iş olmaz. Başarısızlık nedenleri teşkilatlarla birlikte bir bütün olmamaktan kaynaklanıyor. Artık teşkilatların da desteğini almak gerekiyor. Benim olduğum her yerde teşkilatlar ön planda olacak. Teşkilatlara yeterli destek verilmesi kadar güzel bir şey yok. Benim koltuk sevdam gibi bir durumum yok. Zaten kendi hayatımda da koltuğum var. Benim amacım, Aydın’da hizmet etmek.” (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler