28 Mart 2024, Perşembe

“Hepimiz Erdoğan olmak zorundayız”

22 Ocak 2017, Pazar 23:53

     


AK Parti Aydın İl Teşkilat Başkanı Ömer Özmen, Çine’deki AK Parti Mahalle Başkanları ve sandık görevlilerine seslenerek, “Hepimiz Erdoğan olmak zorundayız” dedi.

AK Parti’nin, Çine’deki mahalle başkanları ve sandık görevlilerini referandum süreci hakkında bilgilendirmek adına gerçekleştirdiği toplantıda konuşan AK Parti Aydın İl Teşkilatı Başkanı Ömer Özmen, referandumun önemine değinirken, her AK Partilinin birer Recep Tayyip Erdoğan gibi hareket etmesini ve davalarına sımsıkı sarılmalarını istedi.

Çine Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Aydın İl Teşkilatı Başkanı Ömer Özmen, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de ekip olarak çok çalışacağımızı biliyorum ama bu referandum ülkemiz açısından bir dönüm noktası niteliğinde. Milletimizin geleceği için bu referandumdan ‘evet’ çıkartmamız gerekiyor. Hepimiz birer Erdoğan olmak zorundayız. Biz akşam yatarken onlar hala bir yerlerde çalışmaya devam ediyorlar. Medyadan takip ediyorsunuz, bu ülke için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Bin Ali Yıldırım ve AK Parti teşkilatlarının nasıl çalıştığını. Bu bakımdan bizim de Türkiye’nin geleceğine büyük ölçüde katkı sağlamamız gerekiyor. Bütün kırgınlıkları, küskünlükleri bir tarafa bırakarak bu referanduma odaklanmalıyız. Türkiye’nin 100 yıllık tarihinin yazılacağı bir referandum dönemine giriyoruz. AK Partililer hatta AK Partili olmasa bile Türkiye’nin geleceğini düşünen tüm arkadaşlardan bizim bir istirhamımız var evet oylarını Aydın’da da hayırdan fazla çıkarmak için gece gündüz çalışalım. Bir oy bir oydur, şuna da gitmeye gerek yok demeyelim, gidelim. Eskilerin anlattığı bir hikaye vardır; bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu kurtarır, bir ordu da bir milleti kurtarır. Bu düşünce ile hareket etmeli ve davamızı daha çok önemsemeliyiz. Büyük Türkiye’nin inşasına katkıda bulunmak herkes için bir şereftir” dedi.

"MİLLETİMİZE GİTMEKTEN KORKMADIK"

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ise, “Bu tarihsel süreçte hepimize çok büyük işler düşüyor. İlk olarak yeni anayasayı bizler iyi anlamalı ve çevremizdeki herkese yeni anayasa konusunda bilgilendirmeliyiz. Yeni anayasa öyle muhalefetin bir bardak suda fırtınalar kopardığı bir şey değil. Ülkemizin, milletimizin hayrına, çocuklarımızın geleceği açısından hayırlı maddeler barındıran bir anayasa milletimiz tarafından oylanacak. Muhalefetin yaptıklarını görüyorsunuz, millete gitmekten her zaman korkuyorlar. Biz baştan beri her zaman milletimize inandık. Millete gitmekten korkmadık. Yaşanacak olan sürecin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler