19 Nisan 2024, Cuma

"Bugün seçim olsa biz kazanırız"

21 Kasım 2013, Perşembe 09:50

     


MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, dayanışma ve kaynaşma yemeğinde ilk kez partililerine seslendi. Yavuz, "Bugün seçim olsa biz kazanırız" dedi.

 

Köfteci Mehmet Zengin’in yerinde gerçekleştirilen dayanışma ve kaynaşma yemeğine, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Öztürk ve Kazım Oluç, MHP Aydın Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Afşin Burak Öztürk, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel, MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Ak ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Akçaova Belde Teşkilatı Başkanı Erdoğan Özbay ile partililer ve eşleri katıldı.

 

Konuşmasına “Benim Çine Belediye Başkanı Adayı olmama vesile olan parti teşkilatımızın her kademesine şükranlarımı sunuyorum” diyerek başlayan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, “30 Mart 2014 tarihinde yani yaklaşık dört ay sonra yapılacak seçimlerde çok çalışarak zafere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu seçimde partimizin prensip ve ilkeleri, Çine sevdamızın ve hizmet aşkımızın rehberi olacaktır” dedi.

 

“ÇİNE DE SEÇİMİN GALİBİ BİZİZ”

Seçimlere yaklaşık dört ayın kaldığına değinen Yavuz, “Seçimler bugün olsa inanın Çine’de seçimin galibi biziz. Mühim olan bu günkü üstünlüğümüzü, oylarımızı daha da artırarak 30 Mart 2014’e taşımaktır. Bu seçim sürecinde zaman zaman karamsarlıklarda yaşayabiliriz. Ama ümidinizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Ümit bizim itici gücümüzdür. Engellerle karşılaşabiliriz ancak o zamanda yılmayın. Çünkü engeller takılmak için değil aşılmak içindir. Engeller hele insanı mağdur eden engeller istenilen hedefe varmada bizlere çoğu zaman pozitif enerji yüklemiştir” dedi.

 

"BİR BÜYÜĞÜNÜN SÖZÜNÜ PAYLAŞTI"

“1980’li yıllarda şu anda rahmetli bir parti büyüğümüzün bana söylemiş olduğu bir söz vardır” diyerek konuşmasına devam eden Yavuz, “Bu sözü sizlere de aktarmak istiyorum. “Oğlum Mehmet, politika mangal kömürü gibidir, kömürler tutuştuysa sönmesin diye tutuşmadıysa da tutuşsun diye zaman zaman üfleyeceksin, derdi” diye konuştu.

 

KENDİNİ ANLATTI

Kendisinin deneyimli bir mimar olduğunu belirten Yavuz, “Çine’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. 1979-1985 yılları arasında yani Raşit Kalkan ve Mehmet Yazgılı döneminde Belediye Fen işleri Müdürlüğünü yaptım. Dolayısıyla belediyecilik konusunda tecrübeli ve vizyon sahibi biriyim. Çine’mizi koca köy görünümünden kurtarıp, koca şehir görünümüne büründüreceğim” diye konuştu. Yavuz’un son cümlesi önümüzdeki yerel seçimlerde aklın ortak adresi MHP’dir oldu.

 

KADINLARA SESLENDİ

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’dan sonra konuşan MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kokul, “Çineli MHP’li kadınlar sessiz kalmayın, siyasette sizde varlığınızı gösterin. Hep birlikte vatan için mücadele verelim. Alın milletin elinden kredi kartlarını millet geçinebiliyor mu? Artık milletimiz rahat ve saygılı yaşamak istiyor. Çiftçimiz kan ağlıyor. Ülkenin durumu içler acısı. Bize çok büyük görevler düşüyor. Özellikle kadınlara sesleniyorum. Kadınlar olmadan bu iş olmaz. Kuş tek kanatlı uçamaz. Sadece erkeklerle olmaz bu iş. Kadınlarımızı cesaretlendirelim. MHP’li kadınlar evlerinden dışarı çıksınlar ve siyaset yapsınlar. Bütün kadınlarımızı bekliyoruz. Gelin hep birlikte çalışalım. Kapı kapı dolaşarak projelerimizi anlatalım. Televizyonların çoğu hükümetin elinde insanlarda oradakilere inanıyor. Bu görüşü hep birlikte öz verisi ile çalışarak kırmalıyız. Kadınlarımızın sayılarının artması gerekiyor" diye konuştu.

 

“ÇOK ŞANSIMIZ VAR”

Çine Belediyesini Mehmet Yavuz Bey ile alacağız diyen MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Öztürk, “Yedi senedir Çine’ye gelir giderim. Hiçbir kimseden Mehmet Yavuz Bey ile ilgili hiçbir yanlış bir şey duymadım. Hiçbir kimseden “Mehmet Yavuz Bey bana söz vermişti ama tutmadı” diyen birine rastlamadım. Bu seçimde bu yüzden özellikle çok şansımız var. Çine Belediyesini dürüst, çalışkan bir kişiliği olan Mehmet Yavuz Bey ile alacağız” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler