29 Mart 2024, Cuma

“Ölünceye kadar unutamazsın”

21 Haziran 2018, Perşembe 12:58

     


Seçimlere kısa bir süre kalan siyasi partiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgütü, seçim çalışmaları kapsamında Mutaflar Mahallesini ziyaret etti.

 

Ziyarete, CHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çavdar, Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, meclis üyeleri ve partililer katıldı

 

Başkan Şahin, geçtiğimiz günlerde Çine’deki bayramlaşma töreninde kendisini eleştiren AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş’ı eleştirdi.

 

Mustafa Savaş’ın 2014 yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğu seçimlerde 100 bin fark yediğini anımsatan Başkan Tayfun Şahin, “Bunun acısını ölünceye kadar unutamazsın. Bu fark herkese nasip olmaz. Kendi memleketinde bile ikinci oldun. O yüzden bunları söylüyor. 24 Haziran seçimlerde de yine bir fark seni bekliyor” dedi.

 

“BEN CHP’NİN SÖZCÜSÜ VE SORUMLUSUYUM”

Savaş’ın kendisine siyasi olarak muhatap kabul etmemesine şaşırdığını söyleyen Şahin, “Benim ağababam da, anam da ve babam da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ben Tayfun Şahin'im. Tabelacıyım. Beni her kes böyle bilir. Ben Karakollar Mahallesinden Mucur Hilmi’nin oğluyum. 60 yaşındaki büyüklerim babamı çok iyi bilir. Benim bir evim yok. Arabam hiç olmadı. Beni bütün Çine bilir. Bunlar ayıp. Muhatap derken sen CHP ile muhatap oluyorsun. Tayfun Şahin gider başka biri gelir. Senin muhatabın CHP’dir. Ben de CHP sözcüsüyüm ve sorumlusuyum. Aydın’da 2014 yerel seçimlerim bu arkadaş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı oldu. 100 bin fark yedi. Bu fark herkese nasip olmaz. Onun acısını ölünceye kadar unutamaz. Genel seçimlerde Çine’de seçilebilecek bir sıradayken bile memleketin çocuğuyum, Çine’nin Mustafa abisiyim diyorsun. İkinci çıkıyorsan bunu da unutamazsın. Tabi ki sinirleneceksin. Hele hele 24 Haziran seçimlerinde sonuçları gördükçe daha da çok sinirleneceksin. Siyasi olarak muhatabım değildir demiş. Senin muhatabın benim. CHP’nin buradaki temsilci ben isem, cevabını bana vereceksin” diye konuştu.

 

“BEN ELİMİ KESER ALSAM 10 ÇİVİ ÇAKARIM AMA AKP BALYOZ ALSA BİR ÇİVİ ÇAKAMAZ”

AKP’nin insanlarla dalga geçtiğini söyleyen Tayfun Şahin, “Yapabileceklerinizle övünün. Çine’de en çok hizmet yaptığımız mahalle Mutaflar’dır. Yapabileceklerimizi söylüyorum. Yapamayacaklarımızı da zamana bırakıyoruz. Bu arkadaşlar yalanlar söylüyor. Geçen seçimlerde sayın Mustafa Savaş mahallenize geldiği zaman ne dedi. ‘Arkadaşlar ben size Aydın Büyükşehir Belediyesine ve Çine Belediyesine muhtaç etmeyeceğim. Sizin ürettiğiniz çiçekleri Karayolları Genel Müdürlüğüne ve Denizli Büyükşehir Belediyesine alıp götüreceğim’ dedi. Buradan bir tane çiçek gitti mi? Gitmedi. Bu siyasette yalan söylemektir. Mutaflar'a gelen para 750 bin TL’dir. Üretim budur, kalkınma ve gelişmişlik budur. CHP iktidarında da Türkiye’de böyle olacaktır. Devlet çiftçisini ve üreticisini destekleyecektir. Dilencilik yaptırmayacaktır. 24 Haziran seçimlerinde sizlerden destek istiyoruz. Geçen seçimlerde partimiz buradan ikinci çıktı. Bu bizi çok sıkıntıya soktu. Biz bu mahalleye hizmet ettik mi? Ettik. Ben elimi keseri alsam buradaki ağaca en az 10 çivi çakarım. Ama AKP eline balyozunu alsa bir tane çivi çakamaz. Çakmadı ve çakmayacaktır. Bunlar dalga geçiyorlar. Sadece insanların duygularını sömürüyorlar. Bu kadar net” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler