29 Mart 2024, Cuma

“Aydın’dan bir ses çıkaracağız”

21 Nisan 2015, Salı 18:12

     


AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Uslu, Türkiye’nin geleceği için 7 Haziran’daki seçimlerin çok önemli olduğunu belirtti.

 

Bugüne kadar partisinin Aydın’daki aldığı oy profiline dikkati çeken Uslu, “7 Haziran’da Aydın’dan bir ses çıkaracağız” dedi.

7 Haziran seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Bu seçimler yeni Türkiye yolunda ilerlemek adına ekonomik ve siyasi istikrar açısından çok önemlidir. Genel Merkezimiz, Aydın’da çok güçlü bir aday listesi hazırladı. Ankara’da çok güçlü bir aday listemiz var. 7 Haziran seçimlerinden sonra Aydın’da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Seçilerde birinci parti çıkacağız. Aydın’da ve Çine’de çok büyük hizmetler yapıldı. Ama teşkilat olarak biz bu hizmetleri vatandaşları tam olarak anlatamadık” diye konuştu.

“DEĞİŞİME TALİBİZ”

Cumhuriyet tarihinin en uzun siyasi yürüyüşün temsilcileri olduklarını söyleyen AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, “Biz, genç bir partiyiz ve geç bir yapıyız. Bu genç yapı Türkiye’de birçok şeyi değiştirmeye talip oldu. Hemen hemen her konu eksik bırakmaksızın yenilenmeyi başardık. Aydın’da ve Çine’de birçok işler başarıldı. 13 yıllık süre içerisinde hangi sebeple olursa olsun Türkiye ortalamasını yakalayamadığımız bir siyasi profilimiz var. Bu siyasi profili hak ettiğimiz yere getirmek yaptıklarımızı ve yapacaklarımız doğru ifade etmek mümkün. Biz bu değişime talibiz” dedi.

 

“ÖNCE İNANACAĞIZ”

“Aydın’dan bir ses çıkaracağız” diyen Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önce biz inanacağız. İnanmayan insanlar hiçbir şeyi başaramaz. Biz inanacağız, birbirimize inanacağız, birbirimize güveneceğiz, yüreklerimize birbirimize açacağız, birbirimizle sırt sırta vereceğiz ve sırt sırta verdiğimizde başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ben bu patiyi kuran bir avuç insanlardan biriyim. Kuruluş aşamasında nasıl baktıklarını çok iyi biliyorum. Bize yok olursunuz dediler. Arkanızda hangi güç var dediler. Bir avuç insan milyonlar ve on milyonlar oldu."

 

“AYDIN ÇOK DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Aydın'da özel bir tanı gördüm. Bir fark ve potansiyel var. Hakikaten açığa çıkmaya bekleyen bir potansiyel var. Ekonomisi çok büyüyebilir. Bu şehrin verimli toprakları olan tarih boyunca güçlü bir yerde konumlanmış ve tarihte yeri olan şehrin sakinleri Aydınlılar. Öyle bir şehirde hep güzel işlere imza atmışlar. Aydın ve Çine’de ben şunu gördüm. Bu şehir çok daha iyisini hak ediyor. Bu şehir çok büyük bir şehir olabilir. Bu şehir gerçekten Ege’nin merkez üstü olabilecek imkânlara sahip. İzmir’in bir zamanlar sahip olduğu konumu bugün Aydın'da iyi bir çalışmayla, içindeki gücü ayağa kaldırmayla gerçekten sahiplenebilir. Bu istikrarla, yatırımlarla, hizmetle ve bu dinamizm mi ayağa kaldırabilecek nitelikteki gücü olan siyasi aktörler şüphesiz Ankara’ya taşımakla olacak.”

 

Yapılan konuşmaların ardından Uslu, partililerle birlikte Çine esnafını ziyaret etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler