26 Nisan 2024, Cuma

AK Parti'ye Çine'de dev katılım

20 Haziran 2018, Çarşamba 23:58

     


AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın da katıldığı törende AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'na üye olan 400 kişiye parti rozeti takıldı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen rozet takma törenine AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine ilçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu ile parti üyeleri katıldı.

 

CHP'DEN İSTİFA EDEN KANDEMİR'DE ÜYE LİSTESİNDE

Aralarında CHP'den istifa eden Çine Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir, eski Doğru Yol Partisi Çine İlçe Başkanı Ekrem Dinçer, eski Anavatan Partisi Çine İlçe Başkanı Erden Kaya ve eski MHP Çine ilçe Başkanı Yunus Özcan ve Akçaova Esnaf Kefalet ve Kredi Koopertif Başkanı Nail Uzun'un da bulunduğu toplam 400 kişiye AK Parti rozeti takıldı. AK Parti'ye üye olan kişilere rozetlerini AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Savaş, AK Parti Çine ilçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız taktı. AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Savaş, rozet takma töreninin ardından coşkulu bir şekilde Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kır Kahvesini ziyaret etti.

 

"AVUÇLARINI YALAYACAKLAR"

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Savaş her iki toplantısında da şunları söyledi: 16 yılda çok büyük işler yaptık. Bütün engellemelerine darbe girişimlerine, e muhtarılara rağmen. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, ekonomide bir çok alanda hizmetler yaptık. Bu başarı hikayesinin mimarı adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'dır. Adam gibi adamı çekemiyorlar, sürekli eleştiriyorlar. Erdoğan seçilmesin, bu ülkeye ne olursa olsun, hiç umutlarında değil. Unuttukları bir şey var, o güzel insanın arkasında aziz milletimiz var. Recep Tayyip Erdoğan, dik duruyor. Terörle mücadele ediyor. Bu coğrafyada bende varım diyen bir Türkiye adına mücadele ediyor. Hedefleri Türkiye'yi küçültmek ve kontrol altına almak. O hayal peşinde olanlar avucunu yalayacaklar. Büyük ve güçlü Türkiye yoluna devam edecek.

 

 

"KANIMIN SON DAMLASINA KADAR..."

Güçlenen büyüyen Türkiye'den Aydınımıza daha fazla pay almak içi ben mücadele edeceğimin sözünü veriyorum. Ben sizden bu kardeşinize sahip çıkmanızı istiyorum. 24 Haziran'da Çine milliyetçiliğini yapmanızı istiyorum. Bana destek verseniz de vermeseniz de hizmet etmeye devam edeceğim ama içimde bir burukluk olmasını istemiyorum. Kanımın son damlasına kadar doğduğum bu topraklara hizmet etmeye devam edeceğim. 2,5 yılda yaptığımız hizmetlerimiz ortada. Hedefim Çine'de doğan ve büyüyen hemşehrilerimin karının Çine'de doyması ve mezarının Çine'de olması. Bu hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. 25'inden itibaren kollarımızı sıvayacağız. Çine Belediye Başkanlığını AK Parti ile tanıştıracağız. Allah'a emanet olun. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler