25 Nisan 2024, Perşembe

"Verdiğimiz sözlerin yüzde 90'ını yerine getirdik"

20 Mart 2019, Çarşamba 17:45

     


Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, "Verdiğimiz sözlerin yüzde 90'ını yerine getirdik" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, eski milletvekili ve İYİ Parti Kurucu Aydın İl Başkanı Recep Taner, CHP ve İYİ Parti ilçe temsilcileri, Millet İttifakı Çine Belediye Meclis Üye Adayları ile birlikte Soğukoluk Mahallesini ziyaret etti. Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, "2014 seçimlerinde sizlerden destek istedik ve hizmet sözü verdik. Sizde bizlere destek verdiniz. Biz verdiğimiz sözlerin yüzde 90'ını yerine getirdik. Onlar TOKİ, huzur evi, hastane, cezaevi dediler ama hiç biri yok. Alabanda kavşağını açmadılar. Hastane kavşağını açmadılar. Fakat şimdi çok güzel iki projeleri var, hamam yapacaklarmış. Biz üretim diyoruz onlar hamam diyor. Biz zeytinyağı diyoruz onlar teleferik diyor. Ne diyor Cumhurbaşkanımızın damadı biz aya dört şeritli yol yapacaz desek inanırlar diyor, bunlarda teleferik diyor. Ama yok öyle Türk halkı. Artık gözümüz açıldı. Biz daha çok üreteceğiz. Çine Topçam Madran fabrikası, Ege Et nasıl sizin ise zeytinyağı fabrikası da sizin. Onlar ne yapıyorlar satıyorlar. Bize oy verin biz Türkiye'yi sattırmayız. Türkiye Cumhuriyeti'ni en modern seviyeye getiririz" dedi.

 

"BİZ MİYDİK?"

Eski milletvekili ve İYİ Parti Kurucu Aydın İl Başkanı Recep Taner ise Cumhur İttifakı'nı şu sözleriyle eleştirdi. Türkiye'de şehirde ne varsa köylerde de o olması lazım. İşte Enver Salih Dinçer köylerin eksikliklerini gidermek için aday. Bunlar çok şımardı. 30 yıldan beri siyasetteyim. Artık hunlara dur demek lazım. CHP ve İYİ Parti evet biz farklı partileriz, haklısınız ama AK Parti'ye dün karşıydık ne oldu şimdi birlikte oluyorsun biz CHP ile birlikte olunca çok mu geliyor. Biz hiç olmazsa dün dediklerini inkar eden adamların yanında değiliz. Millet ittifakı, zillet ittifakı, terörist olduk. PKK'lılar onları destekliyor diyorlar. Sormazlar mı adama çözüm sürecini Kılıçdaroğlu mu yaptı? Şivan Perverler'le Barzanilerle Meral Akşener mi çıktı? Öcalan'a özel temsilci gönderen kimdi? Çukurların kazılmasına göz yuman, 763 vatan evladının şehit olmasına sebep olanlar biz miydik? Biz durduğumuz yerdeyiz, değişen birileri varsa başkaları" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler