19 Nisan 2024, Cuma

"Sen iki hafta daha idare et"

20 Mart 2019, Çarşamba 16:09

     


Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Karakollar Mahallesini ziyaret etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i eleştiren Özden, “Çine’ye nasıl hizmet edilir sen göreceksin. Sen iki hafta daha idare et.” dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclisi üye adayları, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarıyla birlikte Karakollar Mahallesi'ni ziyaret etti. Özden’in ziyaretine Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun’da eşlik etti.

 

"BECEREMİYORLAR"

Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’i insan olarak sevdiğini, ancak hizmet etmeyi, yönetmeyi beceremediğini belirten Özden, “Ben insan olarak Enver Salih Dinçer ve Tayfun Şahin’i severim ama yönetemiyorlar. Bu işi bilmiyorlar. Beceremiyorlar. Hiçbir yerde hala altyapı sorunları halledilmemiş. Şu mezarlıkların hali ne. Kanalizasyon hizmeti vermiyor. Vermediği halde sizlerden vidanjör parası alıyorlar. Katı atık, atık su parası aldılar. Görev yapmak onlar için değil. Bunu yaşadık ve gördük. Yapamadıkları gibi şimdi seçim önü sizleri, seçmeni de kandırmaya çalışıyorlar. Allah aşkına Çine Yem’e gidip bir bakın açık mı diye? Fason olarak üretilen yemleri çuvallayıp Ege Yem açtık diye göz boyamaya çalışıyorlar. Biz tarım hayvancılık şirketi kuracağız, tüm üreticimizi ortak edeceğiz dedik. Bizden görüp Topçam Fıstık, Topçam Mısır demeye başladılar. Topçam Madran Suyu’nun hali ortada. Gazoz gitti. Taş fabrikası vardı onu da batırdılar. O taş fabrikasını Osman Aydın kurdu. Kendisine teşekkür ediyoruz. İncirliova, Didim belediyelerine taş satıyordu; bunlar batırdı. Sakın ha, mısıra fıstığa karışmayın. Biz üreticimize kuracağımız şirketle destek olacağız. Ürettiğimiz mallarımızı bu şirket sayesinde pazarlayarak üreticimizin daha çok para kazanmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

 

"HALK ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ?"

Özden, “Enver Salih Dinçer, bugüne kadar kendi ben yaptım oldu mantığıyla gitti. Seçim geldi ev ev dolaşmaya başladı. Halk şimdi mi aklına geldi? Biz Çine’yi halkla sizlerle yöneteceğiz. Ayda bir gelecek, toplantı düzenleyecek ve eksiklerimiz ne, ne gibi hizmetler yapabiliriz sizlerle fikir alışverişinde bulunacak ve hizmetlerimizi bu doğrultuda gerçekleştireceğiz. Biz kendimizi Çine’ye adadık. Eğer bize 24 saat ulaşamazsanız bizi eleştirin. Köylerden belediyeye geçen arazilerin yarısını sattılar. Belediye borç batağında 20 trilyon borç var. Sen iki hafta daha idare et. Sonra Çine’ye nasıl hizmet edilir sen göreceksin. Bizim derdimiz hizmet, gençlerimize iş imkanı bulma derdi. Bizim derdimiz Çine. İlçemizdeki otopark sorununu çözeceğiz. Yolları çift yönlü yapacağız. Köstebek yuvasına dönen yolları en iyi şekilde onaracak ve gereken yerlere sıcak asfalt dökeceğiz. Karakollar Köyü rahat olsun. Biz kimsenin arsasını sattırmayız. Bakın gelip burada korkuyla vatandaşları sıkıştırıyorlarmış. Biz halkımızın yanında olacağız.” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler