25 Nisan 2024, Perşembe

AK kadınlar şehit ailelerini ziyaret etti

20 Mart 2017, Pazartesi 16:18

     


Ak Parti Çine Kadın Kolları, 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Çine’deki şehit ailelerini ziyaret etti.

 

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve beraberindeki partili kadınlar 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Çine’deki şehit ailelerini ziyaret etti. AK Partili kadınlar, 2017 Eylül ayı içerisinde Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Güneri’nin Mutaflar Mahallesindeki Mezarlığını ziyaret ederek şehide dualar ederken ayrıca şehit Güneri’nin ailesini de evinde ziyaret etti. AK Partili kadınlar, 1993 yılında Hakkari de bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen bir diğer Çineli Adnan Özdemir’in de ailesini ziyaret ederek, şehit ailelerinin acılarına ortak oldu.

 

“RABBİM ONLARA BÜYÜK SABIRLAR VERSİN”

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, “Şehit ailelerimizin gözyaşlarının hiç kurumadığına şahit olduk. Yüreklerimizi dağladı. Vatan sevgilerinin her şeyin üstünde olduğuna şahit olduk. ‘Bu yaşımda beni çağırsalar vatanım için bende gider şehit olurum’ diyen babaların duygularını tarif etmek mümkün değil ve takdire şayan.Rabbim onlara büyük sabırlar versin” dedi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler