19 Nisan 2024, Cuma

“Belediye başkanımızı haksız yere eleştirmek iş değildir”

19 Ekim 2016, Çarşamba 12:41

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un partisinin İlçe Danışma Kurulu'nda yaptığı, “Çine Belediyesi'ni başkaları yönetiyor, başkanın haberi yok” açıklamasına yanıt veren CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, ''Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e sataşanlar, geçmiş yıllarda yönetemedikleri Akçaova ve Karpuzlu belediyelerini çabuk unuttu. Belediye başkanımızı haksız yere eleştirmek iş değildir” dedi.

 

“KENDİ YAPTIKLARINI KÖTÜLÜYORLAR”

AK Parti İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un, belediye ve belediye başkanı ile ilgili mesnetsiz açıklamalarda bulunduğunu belirten CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Büyükşehir Yasası'nı çıkaranlar ve ilçe belediyelerini zora sokanlar, bugün çıkmışlar kendi yaptıklarını kötülüyorlar. Bunu da maalesef itiraf ediyorlar. Bu yasayı yeniden elden geçirme düşünceleri de var ve bunu da her fırsatta söylüyorlar. Belediye başkanımız her türlü zorluğa rağmen hizmet edebilmek ve verilen sözleri yerine getirmek için mücadele vermekte ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte var gücü ile Çine’ye daha fazla hizmet getirmek için çalışmaktadır. Bu çalışmalar bir ekip ruhu ile yapılmaktadır. Her birim amiri ve çalışanlar, bu konuda emek vermektedir. Başkanımıza ve çalışmalarına sataşanlar, geçmiş yıllarda yönetemedikleri Akçaova ve Karpuzlu belediyelerini çabuk unutuyorlar” dedi.

 

“KENDİ ÜYELERİNE BİLE GÜVENEMİYORLAR”

Her siyasi partinin yerelde ve genelde iktidar olmayı istediğini belirten Başkan Şahin, “Bu amacına uygun olarak da kendi teşkilatıyla beraber bu hedefe doğru çalışır. Bunu da yaparken hep birlikte başarır. Maalesef kendi üyelerine bile güvenemeyen hatta gerçek ve gerçek olmayan diye üyelerini bile ayıran kişinin, bir partinin ilçe başkanlığını bile yapması tartışılır duruma gelir. Sırf nicelik olarak üye sayısını artırmakla, her önüne çıkanı üye yapmakla, 'Ekmek vereceğim' vaatleriyle kişiyi tüm çevresiyle birlikte üye yapmaya zorlamakla büyük parti olunmaz. AKP’nin Çine’de yaptığı etkinliklerde toplanan kalabalıkları gördük. Üye sayısının yüzde onu bile yok ortada. Yaptığı üyelerine bile güvenemeyen bir parti iktidar hedefini de ağzına alması laftandır sadece. Onlara tavsiyemiz, sorumlu oldukları konularda memleketimize hizmet etsinler. Kendileri her fırsatta kandırıldıkları için vatandaşımızı da içi boş gündemlerle kandırmaya çalışmasınlar. İsterdik ki danışma kurullarında Çine’ye bugüne kadar yaptıkları hizmetleri anlatsınlar, yapacakları hizmetlerin müjdelerini duyalım. İktidar partisinin gücünü ve hizmet aşkını Çine’de de görelim. Kendi partinizin üyesi olan muhtarımızın kızının yurt sorununu bile çözemezken Çine belediye başkanını haksız yere, iş olsun diye eleştirmek siyaset değildir. Hiç kimse merak etmesin. Çine Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi, başkanları başta olmak üzere, memurundan işçisine tüm birimleri ile Çine’ye hizmet etmek için var gücüyle çalışmaktadır. Buna siz bile engel olamazsınız” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler