29 Mart 2024, Cuma

SAVAŞ: MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

19 Ocak 2021, Salı 17:26

     


TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine'de yeni inşa edilen Hükümet Konağı'nı ziyaret etti. Savaş, "Memleketimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ı kapıda karşıladı. Erdoğan ve Savaş, modern olarak inşa edilen Çine Hükumet Konağı'nda hizmet veren birimleri birlikte ziyaret etti. Savaş'a ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkan Vekili Ergüven Özcan, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve partililer eşlik etti.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Savaş, "İlçemize güzel bir hükumet konağı kazandırdık. Bu bina akıllı bina şeklinde inşa edildi. İlçemize, vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Memleketimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Yeni modern ilçe hastanemizde süreç devam ediyor bu yılın ilk 6 ayı içerisinde yapım ihalesi de gerçekleşir ve kısa sürede hastanemizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunarız. Biliyorsunuz doğalgaz çalışmaları da devam ediyor. İlçemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"ÇİNE'NİN YÜZ AKI OLDU"

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, "Hükumet Konağımız çok güzel oldu. Bu yatırımı, hizmeti ilçemize kazandıran sizlere teşekkür ediyoruz. Bu konak Çine'nin yüz akı oldu. Vatandaşlarımız rahatça, daha ferah bir ortamda hizmetlerini alabiliyor" dedi.

Hükümet Konağı'nı ziyaretinin ardından ilçe esnafına hayırlı işler dileyen Savaş'a, AK Parti Çine Başkan Vekili Ergüven Özcan, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine Belediye Meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler