29 Mart 2024, Cuma

"Kentsel Dönüşüm şart"

19 Ocak 2017, Perşembe 09:24

     


AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı, Çine’deki birçok binanın sağlıklı görünmediğini ifade ederken, Çine’ye  bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini ve Kentsel Dönüşümün ilçede şart olduğunu söyledi.

 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı, AK Parti Çine Gençlik Kollarının gerçekleştirmiş olduğu toplantıya katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı, kendisinin çevre mühendisi olduğunu belirtirken, “Çine’de imar sorunu olduğunu gözlemledim. Bulvarda görüntü kirliliği var ve bir çok bina sağlıklı görünmüyor. Ege bölgesi deprem riski olan bir bölgemiz burada bir yıkım olması beklenilmemeli ve bir an önce Kentsel Dönüşüm ile müdahale edilmeli. Çine’de Kentsel Dönüşüm şart. Adnan Menderes Bulvarı’da çok işlek bir bulvar ve çevre görüntüsü bakımından çok kötü durumda” dedi.

 

 

“EN AZ 50 SENE LAZIM”

Ak Parti Çine Gençlik Kolları Üyesi Mehmet Sezer, “Çine küçük ve sıkışık bir yer. Belediye meclisinde alınan kararlarla bazı alanlar imara açılıyor. Fakat bir binaya 5 kat izni verilirken, yanındaki binaya farklı görüşten yada farklı bir mühendis diye 4 kat izni veriliyor. Bu izin verilirken de deprem fay hattının geçtiği bahane olarak gösteriliyor. Yani 5 katlı bina yıkılacak da 4 katlı bina mı yıkılmayacak bilemiyorum. Belediyeyi kazanmış olsak bile bu yerleşim değişikliği bir anda değiştirilebilecek bir konu değil. Büyük hataları düzeltebilmek için en az bir 50 sene lazım” dedi.

 

MÜDAHALE İSTEDİ

AK Partili Muhammet El ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde CHP’lilerin inşaat sektöründe kendilerine rant sağladıklarını söyledi. El, bu rantın Bakanlık tarafından önlenmesi gerektiğini aksi takdirde AK Parti olarak belediyeyi aldıklarında bunu durumu düzeltmelerinin çok güç olduğunu savundu.

 

ERDOĞAN’I BAŞKAN YAPACAKLARINI SÖYLEDİLER

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı’yı kendilerini şereflendirdiklerini ifade ederek, toplantıya katıldıkları için teşekkür etti. Toplantıda ayrıca yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi de konuşuldu, AK Partili gençler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacaklarını söyledi.

 

Çine Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Rabia Toptancı, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tosun, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Parti Çine Koordinatörü Hüsnü Altındiş, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve AK Partili gençler katıldı.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler