20 Nisan 2024, Cumartesi

Savaş: Göreve hazırım

18 Aralık 2018, Salı 17:48

     


Aydın’da Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Göreve hazırım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, ittifak görüşmeleri sonrası daha önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın adaylığının geri çekilmesinin ardından, gözler Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı AK Parti’nin açıklayacağı isme çevrildi. Adaylığına kesin gözüyle bakılan AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, kendisine henüz bir görev tevdi edilmediğini ancak göreve hazır olduğunu söyledi.

İLÇELER DEĞERLENDİRİLİYOR

Siyasi kulislerden edinilen bilgiye göre Aydın’da AK Parti ile MHP arasında ilçe adaylıkları konusunda da görüşmeler sürüyor. MHP’nin önceki seçimlerde birinci olduğu Nazilli, İncirliova ve Germencik ile CHP’den sonra ikinci olduğu Efeler, Söke ve Karacasu’da adaylıkların kendilerine bırakılmasını istiyor. İki parti arasında ilçelerle ilgili görüşmelerin hafta sonuna kadar sonuçlandırılması bekleniyor.

“REÇETEMİZ HAZIR”

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması beklenen ve MHP’nin de bu konuda üzerinde uzlaştığı isim olduğu belirtilen AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, muhabirimizin sorularını yanıtladı. Kendisine resmi olarak bir görev tevdi edilmeden açıklama yapmayı parti geleneği açısından doğru bulmadığını ifade eden Savaş, “Fakat bize Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından resmi olarak böyle bir görevlendirme yapılması halinde göreve hazırım. Aydın’ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Aydın’ı kalkındıracak, geliştirecek ve güçlendirecek reçetelerimiz hazır. Aydın halkı hizmetle tanışacak. Bu görev bize tevdi edildiği andan itibaren sahada olacağız” dedi. 







 
Son Eklenen Haberler