25 Nisan 2024, Perşembe

"Çine'yi vermeye hiç niyetimiz yok"

18 Ekim 2018, Perşembe 16:22

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, ilçelerdeki seçim startını eşinin memleketi Çine'den verdi. Başkan Özdemir, "Çine'yi vermeye hiç niyetimiz yok" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına resmen başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları, ilçelerdeki seçim startını Çine'den verdi. Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Kadın Kolları'nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, nüfusunun Çine'ye kayıtlı olduğunu belirtirken, eşinin Çineli olması ile birlikte Çine'nin kendisinde ayrı ve özel bir yeri olduğunu ifade etti.

 

"KADINLAR İLE İKTİDAR OLACAĞIZ"

Başkan Özdemir, "1999 yılında yerelde hiçbir ilçede belediyemiz yok iken Çineliler bize sahip çıktı. Çine bu anlamda da bizler için çok çok önemlidir. Eşim Çineli, bizim nüfus kaydımız Çine'de, çocuklarımızında öyle. Biz Çineliyiz. Çine'yi vermeye hiç niyetimiz yok. Yılın 12 ayı biz kadınlar olarak alanlardayız. Seçim dönemlerinde bunu biraz daha hareketli ve hızlı hale getiriyoruz. Alanlara tamamen sahibiz. Aydın'da 17 ilçe belediyesine talibiz ve kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da bir kadın. Kadının elinin değdiği her yer güzelleşir. Kadınlar ile iktidar olacağız" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler