19 Nisan 2024, Cuma

“Seçimlerde başkan ya da meclis üyesi olmak isteyenler yönetime girsin”

18 Ekim 2016, Salı 09:23

     


AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Karpuzlu İlçe Danışma Toplantısı’nda önümüzdeki aylarda yapılması beklenen genel kurullar hakkında yaptığı konuşmada, “Seçimlerde başkan ya da meclis üyesi olmak isteyenler yönetime girsin” dedi.

 

Küçük olmasına rağmen Karpuzlu'nun Aydın’ın önemli bir ilçesi olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, yerel seçimlerde Karpuzlu Belediyesi’ni tekrar alacaklarına inandığını ifade etti.

 

LİSTELERDE BU DAVAYA EMEĞİ GEÇEN İNSANLAR YER ALSIN

 

Önümüzdeki baharda AK Parti’de kongre sürecinin başlayacağını söyleyen Öz, “Bizim Karpuzlu teşkilatımız ile sorunumuz yok. Aydın teşkilatlarında önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerde bazı görevler üstlenmek isteyenlerin bir şekilde parti adına oluşturulacak yönetimlerde yer almasını istiyorum. Seçimlerde başkan ya da meclis üyesi olmak isteyenler yönetime girsin. Ben siyasete AK Parti ile başladım. Bir talep olduğu zaman ilk olarak teşkilatıma sorarım. Meclis üyeliği, belediye başkanlığı gibi görevleri isteme her vatandaşımızın hakkıdır ama bunların partiye emek vermiş insanlar vasıtası ile yapılması partimize değer katar. Ben partimin karar mekanizmasında bulunduğum sürece, hizmet etmiş insanların seçilmesi listelerin bu davaya emeği geçen insanlardan oluşturulması için elimden geleni yapacağım. Buralara talip olan insanlarımız varsa önümüzdeki süreçte teşkilatımızda emek sarf etmesi gerektiğini düşünüyorum. Parti işleri ile uğraş vermek zordur. Siyaset gönül, sevda işidir. Sizde sevda olmasa bu saatte beni dinler miydiniz? Bu sebeple bunu önemsiyorum. Karpuzlu teşkilatımızdan memnunum ama daha iyi olduğunu düşünen insanlar varsa çıksın ortaya” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler