20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine için birlikte hareket edecekler

18 Ağustos 2014, Pazartesi 09:20

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti. Tosun ve Dinçer, Çine’nin sorunlarını konuştu. Ziyarette her 2 başkanda Çine için ortak hareket etme kararı aldı.

 

Çine için yararlı olan her şey için hazır olduklarını söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu konuda hiçbir ön yargımız yok. Bizim ortak noktamız Çine. Çine için her şeye varız. Bu anlamada inşallah bundan sonra diyalog içinde ve diyaloğumuzu kesmeden birbirimize destek olarak, Çine'ye iyi bir şeyler kazandırırız” dedi.

 

“ÇİNE İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDEBİLMELİYİZ”

AK Parti olarak genelde hep iktidar olduklarını ama yerelde iktidar olamadık belirten Tosun, “Bazı şeyler yerel ve genel birlikte hareket etmeyince olmuyor. Çine için beraber hareket edebilmeliyiz. Bu kültürü Çine’de oluşturmalıyız. Çine’ye ilk önce 4 yıllık bir fakülte kazandırmamız gerekiyor. Çine Belediyesi olarak seçimlerden önce derslik için üniversiteyle protokol imzaladınız. Bu konuyla birlikte hareket edelim nereye gidilmesi gerekiyorsa birlikte gidelim” diye konuştu.

 

“BİRLİK OLURSAK ÇİNE'YE FAYDALI OLABİLİRİZ”

Başkan Tosun’un konuşmalarına sıcak bakan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Seçim döneminde halkımıza biz CHP’nin adayı olduğumuzu, seçimlerden sonra herkesin belediye başkanı olmak istediğimizi söylemiştik. Seçimler bitti. Bizde parti rozetimizi bir kenara çıkarıp koyduk. Taki bir daha ki seçimlere kadar. Bundan öncede hep beraber çalışmıştık. Bundan sonrada aynı şekilde devam ederiz. Burada sadece yerel ile ilgili bir şeyler yapılmıyor. Genelden de bir şeyler gelmesi lazım. Birlik olursak Çine’ye faydalı olabiliriz. Görevim süresince hiçbir zaman kısır çekişmenin içinde olmak istemedim. Ben de sizleri ziyaret etmeyi düşünüyordum. Genel iktidarla çözülmesi gereken çeşitli sorunlarımız var. Bende siz geleyim bunları görüşelim. Burada olduğumuz için bize çok sorun geliyor. Bizde bu sorunları size aktarırız. Çözmemiz gereken sorunları birlikte çözeriz” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler