29 Mart 2024, Cuma

AK Kadınlar 1. yıldönümlerini kutladı

18 Mart 2019, Pazartesi 16:45

     


AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları, göreve gelişlerinin 1. yıldönümünü kutladı. AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, "Çine kadınlarla kazanacak." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları, göreve geldikleri ilk yıldönümlerini kutladı. Kutlama törenine Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üye Adayları da katıldı. AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve kadın üyeler yıldönümlerini pasta keserek kutladı.

 

"ÇİNE KADINLARLA KAZANACAK"

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, "Tam bir yıl oldu, biz bu yola ben değil biz varız diyerek baş koyduk. Elimizden geldiğince sizlerle birlikte ekip olarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Yeri geldi güldük, yeri geldi ağladık. Hiçbir engel bizi yıldırmadı, yolumuza durmadan devam ettik. Ben tüm kadınlarımızın eşleri ve çocuklarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Kimsenin bizi parçalamasına izin vermeyeceğiz. İyi ki varsınız. Çine kadınlarla kazanacak." dedi.

 

"SAMİMİYETLE ÇOK ÇALIŞTINIZ"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Yapmış olduğunuz çalışmalar sadece Çine'de değil tüm Aydın'daki kadın kollarına örnek oldu. Biz inanıyor ve sizlere güveniyoruz. Gayretli çalışmalarınız devam edecek. Gerçekten tevazuyla alçak gönüllü ve samimiyetle çok çalıştınız. İşte kadın kollarımıza atılan bütün çamurlar bunun için. Eşiniz ve çocuklarınız fedakar davranıyorlar. Fedakarca sizi bekliyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Güzel günler gelecek, umutluyuz. Ferya Başkan, eski kadın kolları başkanlarım, kadın kolları yönetim ve üyeleri de dahil tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

"SİZLERİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM"

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden'se şunları söyledi: "Hepiniz sahalardasınız, çocuklarınızı evinizi terk edip dağ taş demeden dolaşıyorsunuz. En büyük emeği siz veriyorsunuz. Bu seçimin en büyük hizmetini sizler veriyorsunuz. Sizleri gönülden kutluyorum. Ayrıca gençlerimiz, onlar da çok çalışıyor ve bize güç oluyor onları da tebrik ediyorum. İnşallah bu seçimi kazanacak ve sizler için daha güzel bir Çine inşa edeceğiz." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler