24 Nisan 2024, Çarşamba

CHP Çine Gençlik Kolları’nda Korkut dönemi

17 Kasım 2016, Perşembe 12:27

     


Cumhuriyet Halk Partisi Çine Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Yıldırım’ın istifası ile boşalan Cumhuriyet Halk Partisi Çine Gençlik Kolları Başkanlığı'na Mert Korkut getirildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çine Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Yıldırım'ın, bir sene önce eski başkan Önder Trabuz’dan devraldığı başkanlık görevinden istifası ile boşalan göreve Mert Korkut getirildi. CHP Çine İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda Mert Korkut’un CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na getirildiği kamuoyuna açıklandı. Toplantıya CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin de katıldı.

 

“PARTİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞALIM”

CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, “Bir senedir büyük bir onur ve gururla taşıdığı bayrağı, başkanımız Tunahan Yıldırım’dan devralmaktayım. Tunahan başkan bugüne kadar elinden geldiğince üzerine düşen görevi yapmaya çalıştı. İş yoğunluğu nedeniyle görevi iade etti. Bize de bu görevi üstlenmek düştü. Cumhuriyet Halk Partisi ulu bir çınar, biz ise onun gölgesinde yetişen kabaklar gibiyiz. Bizler gelip geçiciyiz ama ulu çınarımız ilelebet yaşayacak olan Türk milletinin eseridir. Biz de teslim aldığımız bu bayrağımızı daha yükseklere taşımak için elimizden geldiğince çalışacağız. Tunahan başkan ile aramızda hiçbir husumet yok. Bunu bilmenizi istiyorum. Söylentilere aldırış etmeyin. Çine’de CHP’li gençler olarak birlik beraberlik içerisinde ilçemizin faydasına işlere yönelelim. Partimiz için daha çok çalışalım. Bir kişi partiye gelirken sağına soluna birer kişi daha takıp da gelsin. İnşallah hep birlikte güzel işler yapacağız, ben buna inanıyorum, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

PARTİSİ İÇİN BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETTİĞİNİ ANLATTI

Görevinden istifa eden CHP Çine Gençlik Kolları eski başkanı Tunahan Yıldırım ise, “Ben görevimi sadece iş yoğunluğum nedeniyle bırakma kararı aldım. Bu kararı alırken de üyesi olduğum partimin zarar görmemesini istedim. Çünkü iş yoğunluğum dolayısı ile partime çok fazla zaman ayıramıyordum, partim için bu kararı almak zorundaydım. Ben yine buradayım, hep sizlerle olacağım. Halk arasında 'Yeni başkan ile husumetimiz varmış' gibi bir algı yaratılmış. Kesinlikle böyle bir şey yok. Biz hepimiz kardeşiz. Mert kardeşimin de bu parti için elinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyorum” dedi.

 

“HEPİNİZ BAŞKANSINIZ”

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Birliktelik her zaman fayda getirir. Başkana saygı göstermek zorundasınız. Herkes hata yapabilir, bu kasıtlı olmayacaktır. Birbirinize saygı ve sevgi ile yaklaşırsanız başarı elde edersiniz. Bakın eski gençlik kolları başkanı Önder Trabuz yeri geldi tek başına çalıştı. Şimdi ilçe yönetimine aldık. Tunahan, görev süresince bir şeyler yapmaya çalıştı. Bu işi severek yapmalısınız. Öyle 'Gazetelerde iki haberim çıksın' diye yapmamalısınız. Bakın hepiniz pırlanta gibi gençlersiniz ve hepiniz Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları başkanısınız” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YÖNETİMDEKİ İSİMLER

Mert Korkut’un başkanlığında CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Yönetimi şu isimlerden oluşturuldu: Gizem Yıldız, Nihan Aksin, Özlem Bozkurt, Mehmet Keskin, Okan Akbaş, Sezgin Demir, Gökhan Bitim, Umutcan Özırmak, Yakup Bahar, Volkan Güler, Tayfun Cesur, Mehmet Toy, Barış Ünal, Tayfun Cesur, Berk Ataman, Mert Türk, Hakan Öksüz, Berkay Ataman, Cemal Karakoç, Bayram Uysal. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler