28 Mart 2024, Perşembe

"Çinelilerin sağlığı bizim için önemli"

16 Ocak 2017, Pazartesi 17:14

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, "Çinelilerin sağlığı bizim için önemli" dedi. 

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik’i  ziyaret ederkeni, hastanedeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarının takipçisi olduklarını ifade etti.  

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, “Çine Devlet Hastanemizde iyileştirme çalışmaları yaptık. Göğüs hastalıkları, kardiyoloji, göz ve radyoloji uzmanlarını hastane kadromuza kazandırdık. Fiziki anlamda bina çatı tadilatı gerçekleştirdik. Engelli rampasının daha kullanışlı olabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Polikliniklerde bekleme alan koltuklarını ve hasta refakatçi koltuklarının sayısını artırdık. Tüm odalar LCD tv ve buzdolabı alındı. Radyoloji uzmanımız her gün ultrason ve tomografi hizmeti vermekte. Geçmiş dönemlerde Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tuncer'in hastaneye yaptığı hibe ile ekokardiyografi cihazı alındı. Yine, Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer beyin yardımı ile hastanemize diyaliz merkezi inşa edilecek” dedi. 

DİYALİZ HASTALARI ÇİNE’DE TEDAVİ EDİLECEK
AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, ayrıca hastaneye düşünülen 773 bin liralık yatırım ile gerçekleştirilecek olan diyaliz ek bina yapımı için projenin hazırlandığını ifade ederken, ilçede 70’in üzerinde diyaliz hastası olduğunu, şuan 41 dizyaliz hastasına hizmet veren hastanenin diyalz ek binası ile tüm Çineli diyaliz hastalarına hizmet verebileceğini söyledi. Başkan Tosun, acil serviste pratisyen doktor eksikliği olduğunu bu sıkıntının giderilmesi ve iyileştirmelerin devam etmesi için takipçi olduklarını belirtirken,  hastaneye yapılan yatırımlarda emeği geçen AK Partili milletvekillerine, kamu hastaneler genel sekreterliğine, Kamil Tuncer, Yüksel Tuncer, başhekim Engin Tetik, bürokrat Nurullah Okumuş’a ve diğer yardımsever kişilere tüm Çineliler adına teşekkürler etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler