24 Nisan 2024, Çarşamba

"Aydın'da tarih yazacağız"

15 Haziran 2018, Cuma 21:38

     


Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, memleketi Çine'de hemşehrileri ile bayramlaştı. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek isteyen vekil Savaş, "Aydın'da bir tarih yazacağız" dedi.

 

AK Parti Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, memleketi Çine'de Taksi Durağı Meydanındaki kahvehanede hemşehrileri ile bayramlaştı. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek isteyen vekil Savaş, 24 Haziran gecesi Aydın'da bir başarı öyküsü yazacaklarını belirterek, hemşehrilerinden destek istedi. Geçmiş yıllarda ülkede yaşanan kaos ortamları ve darbeleri parlamenter sistemin yarattığını ifade eden vekil Savaş, artık milletin istikrar ve güçlü bir Türkiye istediğini ifade ederken, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Memleketi Çine'de hemşehrilerinden destek isteyen vekil Savaş, "Biz 24 Haziran akşamı Aydın'da bir tarih, bir başarı öyküsü yazacağız. Çine'de bir tarih yazacağız. Büyük güçlü Türkiye yoluna devam edecek. 24 Haziran vatanımıza sahip çıkmak adına önemli bir gün. Bu dava mazlumların yanında olma davası, bu dava milletin iktidar olma davası, bu dava eli kanlı demokrasi düşmanlarına karşı koyabilme davası, bu dava tek millet, tek vatan, tek devlet ve tek bayrak savasına sahip çıkma davası. 15 Temmuz'da bu millet vatanını kurban vermedi, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. Tarihi kaybedenler değil, kazananlar yazar. Bu millet niye 'evet' dedi. Artık IMF'ye avuç açmamak için, bu coğrafyada bende varım diyebilmek için.

 

"TEK DERTLERİ ERDOĞAN"

24 Haziran akşamı milletimiz yine devam diyecek. Bakın CHP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi'nin bu ülkeyi kurtarmak, kalkındırmak, geliştirmek gibi bir derdi yok. Bunların tek derdi, Recep Tayyip Erdoğan. Tek dertleri Erdoğan'ı iktidardan uzaklaştırmak ve AK Parti'yi düşürmek. Küresel güçler de bunlara yandan destek veriyor. Erdoğan gitsin, ülke ne olursa olsun, düşüncesindeler. Çünkü Erdoğan doğruları söylüyor, çünkü Erdoğan adam gibi adam. Bu güne kadar çok büyük işler yaptık. Dünyada 10 tane yapılan büyük projelerden 6'sı Türkiye'de yapıldı. Bunların devam etmesi lazım. Bu başarı hikayesini çekemiyorlar. Ama biz yolumuza güçlü bir şekilde devam edecek ve dünyada sözü geçen bir ülke olacağız" dedi.

 

"ARICI MUSTAFA'NIN OĞLUYUM"

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, memleketi Çine'de hemşehrileri ile bayramlaşma merasimine AK Parti Aydın son sıra Milletvekil Adayı Ya Semi Sarıçiçek'de katıldı. 23 yaşındaki gen vekil adayı Sarıçiçek, 15 gündür seçim çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederken bir anısını paylaştı. Sarıçiçek, "PKK'lılarca Suruç'ta şehit edilen AK Partili abilerime Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Her bayram bir diriliştir. Bu gün tekrar dirilme, kuvvet bulma birlik olma günü. Geçtiğimiz gün bir pazardayız ve seçim çalışması yürütüyoruz, arkamdan gelen bir abla, holdingin patronunun oğlu olursa 23 yaşında vekil adayı olur, demiş. Bun bunu söyleyen abilerim, ablalarım ve kardeşlerimi hor görmüyorum. Yıllardır biz ötelendik, dışlandık. Milletin garip gureba çocuğu devlete talip olamadı. Ben Nazillili arıcı Mustafa'nın oğluyum. Devletimin bursu ile okudum. Allah nasip etti, ADÜ Tıp'ı kazandım. 18 yıldır her defter kitabı açtığımda şunu söyledim, beni büyüten milletimin, devletimi bende büyütmezsem namerdim. İnşallah milletimizi, devletimizi hep birlikte büyüteceğiz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler