19 Nisan 2024, Cuma

“İktidara talibiz”

15 Haziran 2015, Pazartesi 08:56

     


CHP Aydın Milletvekilleri, Bülent Tezcan, Fatih Atay, Hüseyin Yıldız, CHP Çine İlçe Örgütünü ziyaret etti. Tezcan, “İktidara talibiz” dedi.

 

CHP İlçe örgüt binasında partilileriyle buluşan vekiller, seçim çalışmaları sırasındaki gayretli çalışmaları için teşekkür etti. Bülent Tezcan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bundan sonra iş yapma zamanı. Türkiye bir karar verdi. Yenilmez sanılan bir iktidarın yenileceği görüldü. AK Parti yenildi, Recep Tayyip Erdoğan’ın azameti ve otoritesi bir anda çöktü. Bu tabloda birçok seçenek var. İktidar olmak için siyaset yapıyoruz. Sıra bize geldiğinde üzerimize düşen görevi yapacağız. Burada CHP’nin hassas olduğu noktalar var. Bunlar koalisyon seçenekleri ulu orta tartışılacak karara bağlanacak yöntem yol değildir. Bu konuda yetkili kurumlar gerekli çalışmayı yapıyor. Seçimde verdiğimiz sözlerin en asgarisini gerçekleştirmek için biz iktidara talibiz.”

Fatih Atay ve Hüseyin Yıldız da CHP Çine İlçe Örgütünden memnuniyetlerini dile getirirken, kendilerine destek veren bütün Çinelilere teşekkürlerini iletti. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, çıkardıkları 4 milletvekilinin önemine vurgu yaparak, başarılı olduklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler