25 Nisan 2024, Perşembe

Gençler STK’ları ziyaret etti

15 Nisan 2015, Çarşamba 08:40

     


AK Parti Karpuzlu Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapruzlu’daki Sivil Toplum Kurulu (STK) temsilcilerini makamlarında ziyaret etti. Özbay, Karpuzlulu gençlerin sorunlarını (STK) başkanları ve Kaymakam Durdu Yusuf Arık’a iletti.

 

Sırasıyla Karpuzlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Karpuzlu Ziraat Odası, Karpuzlu Organik Zeytin Üreticiler Birliği ve Karpuzlu Kaymakamlığını ziyaret eden AK Parti Karpuzlu Gençlik kolları Başkanı Tayfun Özbay, ziyaretlerle ilgili şunları söyledi:

“Oda başkanlarımızdan gençlerle ilgili isteklerimiz oldu. Esnaf Odası Başkanımız Musa Kaçan’dan gençlerimiz işyeri açması kolaylık göstermesi konusunda isteklerimiz belirttik. İlçemiz küçük olduğu için gençlerimiz ilçemizden sürekli taşınıyor. Bunun önünü geçmek için Karpuzlu Ziraat Odası Başkanımız Hasan Aydoğdu’dan çiftçiliğe teşvik çalışmaları yapmasını istedik. Hükümetimizin genç çiftçilerle ilgili birtakım çalışmaları destek verdiği söyledik. Daha sonrada Karpuzlu Organik Zeytin Üreticiler Birliği Cavit Yetiştirici’yi ziyaret ettik. Genç siyasetçilerin olmasında dolayı gururlandığını söyledi.”

 

Son ziyaretini Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık’a yapan Özbay, “Kaymakamız ile gençlerimizin gelen durumu konuştuk. Kaymakamımız gençlerden gelecek projeleri değerlendireceğini söyledi. Bizler de gençlere daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledik” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler