20 Nisan 2024, Cumartesi

"EYSİM'le gurur duyuyoruz"

15 Mart 2019, Cuma 12:35

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, maden sektörünün önde gelen kuruluşlarından birisi olan Çine'deki EYSİM Mineral Madencilik'i ziyaret etti. EYSİM'in ilçede yaratmış olduğu istihdam ve ekonomik katkılar kadar sosyal yardımlarıyla da ön plana çıkan bir kuruluş olduğunu ifade eden Yavuz, "EYSİM'le gurur duyuyoruz." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Çine'de faaliyet gösteren EYSİM Mİneral Madencilik'i ziyaret etti. Yavuz'a Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Cumhur İttifakı meclis üyesi adaylarıyla partililer eşlik etti. Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Adayı, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir misafirlerini kapıda karşıladı. İşçilerle selamlaşarak hal ve hatırlarını soran Yavuz, Mustafa Savaş ve Celal Özden için destek istedi.

 

"TEŞEKKÜR EDİYOR VE BAŞARILAR DİLİYORUZ"

EYSİM Mineral Madencilik'le ilgili ve maden sektörü hakkındaki gelişmelerle ilgili bilgiler edinen AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, "EYSİM'i ilçede sağlamış olduğu iş istihdamı ve ekonomik katkılarından dolayı takdir ediyoruz. Ayrıca Muhammet Bey, personeline vermiş olduğu değeri, yapmış olduğu yardım ve hayırlarla da Çine halkına yansıtmış durumda. Birçok okula yaptığı yardımlar, yol çalışmalarına sağladığı katkılar, ilçede gerçekleştirilen festival ve şenliklere yapmış olduğu maddi manevi destek takdire şayan. Bunları biz yine Çine halkından duyuyor, EYSİM'le gurur duyuyoruz. Muhammet Bey'le ekibine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz." dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler