19 Nisan 2024, Cuma

“Karpuzlu çok ihmal edilmiş”

14 Ağustos 2014, Perşembe 09:34

     


30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Karpuzlu Belediye Başkanlığı'na seçilen Tuğrul Ozan, 4 aylık durumu değerlendirdi. Ozan, “Karpuzlu çok ihmal edilmiş” dedi.

 

Karpuzlu Belediyesi'nin bugüne kadar halkın sesine kulak vermediğini söyleyen Ozan, göreve geldikleri günden bu yana halkla diyaloğunu hiç koparmadıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşlardan faydalandıklarını ifade eden Ozan, Karpuzlu’ya otogar yapılacağını da müjdeledi.

 

“BELEDİYE İMKANLARIYLA KISA SÜREDE NELER YAPILABİLECEĞİNİ GÖSTERDİK”

Uzun yıllar Karpuzlu’da esnaflık yaptığı için halkın sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Başkan Tuğrul Ozan, “Bu güne kadar halkın sorunları belediye başkanları tarafından dinlemiyordu. İlçede başıboşluk vardı. İlçemizin her yeri moloz yığınıyla kaplıydı. Belediyenin olduğu yerlerde temizlik olur. Göreve geldikten sonra şehrin temizliğine duyarlılık gösterdik. Belediye imkanlarıyla yapılması gerekenler daha önceki dönemlerde yapılmıyordu. Biz, belediye imkanlarıyla bunu başardık. Buna bir örnek vermemiz gerekirse, bir pazaryerimiz vardı. Bu güne kadar banka kredisi ve projeyle peşinde koşulmuş. Belediyemizin imkanlarıyla belediyemize borçlandırmadan bunu yaptık. Çok modern olmayabilir ama bunu başardık. Vatandaşımız, yaptığımız pazaryerini çok beğendi. Bu yatırım daha öncelerden de yapılabilirdi. Bu veya bunun gibi konularda Karpuzlu çok ihmal edilmiş” dedi.

 

“HALKIN TALEPLERİNE KULAK VERİYORUZ”

Halkın taleplerine kukla vermenin çok önemli olduğunu kaydeden Tuğrul Ozan, “Belediyenin kaynakları halkın kaynaklarıdır. Halktan toplanan kaynaklarla halka hizmet yapıyoruz. Dolayısıyla halkın sesini kulak verdiğimiz zaman belediyenin kendi imkanlarıyla yapabileceği çok iş var. Biz, göreve geldiğimiz günden buya halkın isteklerine kulak veriyoruz” diye konuştu.

 

“KARPUZLU’YA OTOGAR KAZANDIRACAĞIZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını da söyleyen Ozan, “İlçemizde fakir aile çocuklarına özel etüt merkezi kazandırdık. Önümüzdeki günlerde bu etüt merkezi hizmete girecek. Önümüzdeki günlerde otobüs garajı projemizi gerçekleştireceğiz. Aydın’ın ilçeleri arasında 5 ilçeye yapılacak otobüs garajının birisi Karpuzlu’ya yapılacak. Belki şuanda çok büyük ihtiyaç olmayabilir, ama biz yapılması gereken hizmetleri yapacağız. Milas- Bodrum yolu hizmete girdiğinde bize bu garajın faydası olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

"HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZDAN FAYDALANIYORUZ”

Hayırsever vatandaşlarla diyalog içinde olduklarını söyleyen Başkan Ozan, şunları söyledi:

“Yaptığımız hizmetlerde hayırsever vatandaşlardan faydalanmaya çalışıyoruz. Eskiden Karpuzlu halkına hizmet veren bir hamamımız vardı. Burası viraneye dönmüştü. Bunu tekrar aktif hale getirmek için hayırsever vatandaşlarımızdan halkımızın menfaati için gidip, yardım talebinde bulunuyoruz. Hamamımızı hayırsever vatandaşımızın katkısıyla tadilat yaptırıyoruz. Hayırsever vatandaşlarla iyi bir diyalog kurulduğunda onlar gerekli yardımı yapıyorlar. Halkla kaynaşmak çok önemli olduğu için bu yüzden yaptığımız işlerde başarılı oluyoruz.” (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler