29 Mart 2024, Cuma

Başkan Tosun'dan 15 Temmuz etkinliğine davet

14 Temmuz 2017, Cuma 12:18

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, tüm vatandaşları 15 Temmuz akşamı Adnan Menderes Bulvarı AK Parti Çine İlçe Teşkilat Binası önünde düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.

 

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Mehmet Tosun, "15 Temmuz'un önemini, kıymetini ve 15 Temmuz gecesi bu milletin nasıl bir destan yazdığını unutmadık, unutturmayacağız. 15 Temmuz şehitlerimizin ve ülkenin bağımsızlığı için canını veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. O alçak darbe girişiminde 250 şehidimiz ve 2 bin 193 gazimiz var. 15 Temmuz anma etkinlikleri çerçevesinde bundan 1 yıl önce demokrasi, meclis ve irademize dönük bin menfur saldırıda halkımız destansı bir kahramanlık sergilemiştir. O gece sokağa çıkan insanlar toplumun her kesiminden kendi iradesine, siyasete, demokrasiye sahip çıkmak için sokağa çıktılar.

Biz de AK Parti olarak o gece koruduğumuz demokrasimizin bir parçası olarak anma törenlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizden sonra gelecek kuşaklara o geceyi çok iyi hatırlatmamız, 15 Temmuz'u unutturmamamız gerekiyor. AK Parti Çine İlçe Başkanlığı olarak 15 Temmuz akşamı saat: 20.30’da gibi parti binamızda toplanmaya başlayacağız, yatsı namazından sonra Mevlit programı, kuran tilaveti ve sinevizyon gösterileri ile programımız devam edecek. 15 Temmuz anma programına tüm Çine halkı davetlidir” dedi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler