23 Nisan 2024, Salı

"Çine milliyetçiliğini gösterin"

14 Haziran 2018, Perşembe 13:14

     


Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, memleketi Çine'de mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Savaş, muhtarlara "Çine milliyetçiliğini gösterin" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, Çine Halk Kütüphanesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Savaş, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisine destek istedi. "Artık Çine milliyetçiliğini gösterin" diyen Savaş, "2,5 yıldır sizlerin desteği ile milletvekili olarak görev yapmaktayım. Çine'ye katkı sağlamak adına var gücümüzle çalıştık. Bundan sonrada var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğimize söz veriyorum. 24 Haziran akşamı Çine'den çok güzel bir sonuç bekliyorum. 2,5 yılda enerjimizi sahaya çok fazla yansıtamadık. Darbe girişimleri önemli gelişmeler oldu. Fakat biz yinede ilçemiz için elimizi taşın altına koyduk.

 

"ÇİNE'DE DOĞAN ÇİNE'DE DOYACAK"

Çine Organize Sanayi Sitesi'nde artık yatırımcıya yer kalmadı. Bakın çok büyük firmalar şuan hazırda bekliyor. Büyütme çalışmaları tamamlandığında onlarda gelecek. Çine'de doğan Çine'de doğacak. Artık evlatlarımız çalışmak için başka yerlere gitmek zorunda kalmayacak. Çine'ye doğalgaz getiremezler dediler, biz getirdik. Hükumet Konağı ihaleye çıkıyor. Çok güzel bir hükumet konağı olacak. Yüz yataklı yeni bir hastane için çalışmalar başladı. Cezaevi çalışmaları da devam ediyor. Diyaliz merkezi hizmete girdi. Toplulaştırmada aksaklıklar var ama onları da gidermeye çalışıyoruz. Her şey gönlünüzün istediği gibi olmuyor ama problemleri çözmeye çalışıyoruz. İlçemize bölgeye hitap edecek bir hayvan rehabilitasyon merkezinin de çalışmaları başladı" dedi.

 

"HA GÖNÜL KOYMAM..."

Muhtarlardan kendisine destek isteyen Savaş, "Siz istedikten sonra gerekeni yaparsınız. Benim göğsümü gere gere Ankara'da Çine için daha fazla talepte bulunmam için sizlerin desteği olmazsa olmazımız. Ben sizden 24 Haziran'da Çine milliyetçiliğinizi göstermenizi istiyorum. Sahip çıkma sırası sizde. Ha gönül koymam ama desteklerinizi bekliyorum. Yeni 5 yıllık dönem içerisinde daha çok çalışacak ve daha çok hizmet için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"BİZİM NE ZORUMUZ VARDI"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci turda biteceğini söyleyen Savaş, şöyle konuştu: 16 yılda bütün zorluklara rağmen vesayete, darbe girişimlerine rağmen önemli işler yaptık. Bu coğrafyada artık benden izinsiz bir şey yapamazsınız diyen Türkiye'nin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Eskiden IMF'ye el açan, hastanede bıçak parası için traktörünü satan bir Türkiye'de yaşarken güçlü zengin bir Türkiye'de yaşıyoruz. Muhalefet eski sistemi getireceğiz diyor. Kardeşim eski sistem bu ülkede darbeleri tetikliyor. Bizim ne zorumuz vardı, biz yüzde 40'larda zaten ülkeyi yönetiyorduk. Neden zoru seçtik, yüzde 51'lere çıkardık. Bu ülkenin kalkınması ve bekası için. Başka zaman olsa Fırat Kalkanı, El Bap operasyonu, Afrin operasyonu olabilir miydi? Kandile operasyon yapabilirmiydik? Eski Türkiye'de sizlerin vermiş olduğu vergiler, bu ülkenin kaynakları faize gidiyordu. Memur maaşı için IMF'ye el açıyorduk. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler