19 Nisan 2024, Cuma

DP Genel Başkanı Uysal Çine'yi ziyaret etti

14 Mart 2019, Perşembe 10:22

     


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Çine'yi ziyaret etti. Uysal, Çine'de parti seçim bürosu ve esnaf ziyaretinde bulundu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çine'yi ziyaret etti. Partisinin ilçedeki seçim bürosunu ziyaret eden Uysal'ı partililer çiçeklerle karşılandı. Uysal parti seçim bürosunun ardından ilçede bir dizi esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Esnaflara hayırlı iş ve bol kazanç dileyen Uysal, Demokrat Parti'ye destek istedi. Uysal'a Demokrat Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ahmet Zühtü Soydar, meclis üye adayları, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Gültekin Akbay ve partililer eşlik etti.

 

"İttifaklara mahkum değilsin Türkiye" diyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Ülke dayatmalarla son zamanlarda demokratik, hukuki açıdan çok sıkıntılarda. Meşruiyet çizgisinden ayrılmayan, milletin önünde söyleyecek sözü olan, vatandaşın gönlünde izimiz dolayısıyla hakikate taraf olma adına milletimizin öncelikli gündemini ifade etmeye gayret gösteriyoruz. Ülkede beka meselesi diyerek gerçek gündem konuşulmak istenmese de esnafımızda, çiftçimizde, dar gelirli vatandaşlarımızdan büyük sanayiciye varana kadar çok ciddi sorunların olduğunu biliyoruz. Yapılandırma affı gibi düzenlemelerle narkoz verircesine acıyı hafifletmek istense de 31 Mart'tan sonra milletimizin önüne acı bir fatura gelecektir. Türkiye'nin gücünü biliyoruz. O yüzden doğru bir siyasi akılla oluşması adına gücümüzü azami noktaya eriştirebilmek için yeniden Türkiye siyaseti, devlet ve millet kavramlarını yerli yerine koyarak işleyen bir demokrasi ve işleyen bir hukuk düzeniyle yeniden buluşturacak siyasi iradeyi daha kuvvetli bir ses, daha kuvvetli soluk haline getirebilmek için çabalıyoruz. Kutuplaştırarak ülkenin bütün ortak değerlerini siyasi alanda kamp unsuru haline getirmiş iktidar ve muhalefet seçmenin oyunu çek senet cirolarcasına başka siyasi yapıya cirolama gibi önündeki alternatifleri çoğaltacağına azaltan bir anlayış görüyoruz. Bütün bunlara karşı mahkum değilsin Türkiyem diyoruz. Türkiye yeniden demokrasi ve adalet diyerek yeni bir çıkış aramalıdır. Biz de bu anlayışın adı ve adresi olmak istiyoruz. Adanmışlık ruhu içerisinde görev yapan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler