18 Nisan 2024, Perşembe

Dönmez aday adaylığı başvurusunda bulundu

13 Kasım 2018, Salı 14:08

     


Karpuzlu eski Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, AK Parti'den Karpuzlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Karpuzlu eski Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, AK Parti'den Karpuzlu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı. Eski başkan Dönmez, evrakları hazırlayarak resmi başvurusunu AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilat Başkanlığına teslim etti. Belediye başkanı olduğu dönem içerisinde AK Parti iktidarı ile birlikte ilçede bir çok hizmet ve yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Karpuzlu eski Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, "Karpuzlu Belediye Başkanı olarak ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için çaba sarf ettim. Dönemimizde bir çok yatırıma imza attık ve bugün hizmete girdi. Bunlardan en önemlileri devlet hastanesi ve yıllardır açılamayan Milas yolu idi ve çok şükür bu hizmetler gerçekleşti. Kanalizasyon çalışmaları bizim dönemimizde başladı, ihaleleri yapılmıştı. Arıtma tesisimizi tamamladık. Bir çok mahallemizde hizmetler gerçekleştirdik. Bunları AK Parti iktidarının gücü ile gerçekleştirdik.

 

"ESNAFIMIZI BORÇLU BIRAKMAYACAĞIZ"

Belediye olarak hiç bir personelimize ve esnafımıza borç bırakmadık. Ter temiz bir belediye teslim ettik. Borcumuz yoktu. Ancak bugün duyuyoruz ki parasını alamayan personeller var. Belediyenin borcunu ödemediği esnaflarımız var. Bunlar bizleri üzen ilçemize yakışmayan işler. Genel merkez takdir eder sizlerde teveccüh eder ve başkan seçilir isek sorunları çözmek için elimizden gelenin daha fazlasını yaparak çalışacağız. Hiç bir esnafımızı borçlu bırakmayacağız. Çalışan personelimizin hakkını savunacak ve alın terinin hakkını vereceğiz. Tekeler'deki yol sıkıntısı da dahil olmak üzere tüm sorunları çözmek için gayret edeceğiz. Büyükşehir'i de kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum. AK Parti iktidarı ve Büyükşehir ile yapamayacağımız hizmet olmayacağı kanaatindeyim. Hepimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler