19 Nisan 2024, Cuma

Direk delege olamadı

13 Kasım 2015, Cuma 14:15

     


Eski CHP Çine Belediye Meclis Üyesi ve Çine Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Muammer Direk, Şeveketiye Mahallesi’nden delege olamadı. DSP'den Aydın İl Genel Meclis Üyeliği yapan Kadir Yıldız, Üç dönem CHP'den Çine Beldiye Meclis Üyeliği yapan Muammer Direk ve uzun yıllar Çine Belediye Meclis Üyeliği yapan Muamamer Öner delege olamadı.

CHP Çine İlçe Örgütü’nün delege seçimleri tüm hızı ve heyecanıyla sürüyor. Önceki akşam yapılan Şevketiye ve Yeni Mahalle delege seçiminde adaylar yarış verdi.

ESKİ SİYASETÇİLER SEÇİLEMEDİ

Şevketiye Mahallesi’nde delege adayı olmak isteyen eski siyasetçiler delege olamadı. Bir dönem Demokratik Sol Pati’den Aydın İl Genel Meclis Üyeliği yapan Kadir Yıldız delege seçilemedi. Merhum Çine Belediye Başkanı Raşit kalkan döneminde Çine Belediye Meclis Üyeliği yapan Muammer Öner’de delege olamadı. Bir dönem SHP ve 2 dönem CHP’den Çine Belediye Meclis Üyeliği yapan ve Çine Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanlığı görevini yürüten Muammer Direk’te delege yarışını kaybetti.

Öte yandan birer dönem Aydın İl Genel Meclis Üyeliği yapan Yusul Sevil ve Erol Öz delege oldu.

Şevketiye Mahalleden 17 adayın 10’nu delege olmayı başardı.

Şevketiye Mahallesi; Yusuf Sevil, Mehmet Kıvrak, Seyhan Gültekin, Güray Kaya, Sabahattin Çekin, İbrahim Can, Aydın Önel, Rahime Karadağ, Erol Öz ve Gökçin Karabulut.

Seçilemeyenler ise şunlar; Muammer Direk, Kadir Yıldız, Halil İbrahim Sevgen, Cevdet Aldemir, İlhan İri, Muammer Öner ve Mehmet Sarı.

Yeni Mahalleden 11 adayın 10’nu delege olmayı başardı.

Yeni Mahalleden seçilenler; Doğan Özırmak, Serkan Öztürk, Tahir Yaman, Adalet Güneş, Salih Şahin, Kasım Akya, İbrahim Duran, Deniz Karaman, Özkan Beyhan ve Celal Zengin.

Yeni Mahalleden seçilemeyen tek delege ise Emin Memiş. (ARİF ALİ UYGUÇ)







 
Son Eklenen Haberler