24 Nisan 2024, Çarşamba

"Aydın'ın şoför sorunu var"

13 Eylül 2018, Perşembe 14:54

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Müşaviri Sadettin Kılıç, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin iyi yönetilmediğini iddia ederek, "Aydın'ın şoför sorunu var, iyi bir şoför ile Aydın'ın ekonomisi ülkede birinciliğe oynar" dedi.

 

(FOTO GALARİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden dönemin Başbakanlık Müşaviri, Kültür ve Turizm Bakan Müşaviri Sadettin Kılıç, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. AK Parti'nin ilk kez Çine'de birinci parti olma başarısı elde ettiğini duyunca çok mutlu olduğunu aktaran Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Sadettin Kılıç, başarılarından dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını tebrik etti. Öncelikle ilçede kazanılan bu başarının mimarı olarak kadınları işaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Sadettin Kılıç, "Kadınlarımız erkeklerin giremediği evlere girdiler. Kimi zaman kapılar yüzlerine kapandı ama onlar bu kutlu davalarından vazgeçmeyerek çalışmaya devam ettiler. Gençlerimiz hepimizden fazla koştu ve terledi. Bu işin ehli olanda ilçe teşkilat başkanı Mehmet Tosun ve değerli ekibine de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

 

"TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN İLLERİNDEN BİRİSİ OLACAKTIR"

Aydın'ın iyi yönetilmediğini ve yerleşke olarak Aydın'ın çok değerli bir il olduğunun altını çizen Kültür ve Turizm Bakanı Müşaviri Sadettin Kılıç, "Eğer Hollanda'da Aydın gibi bir yer olsa idi, ikinci bir Hollanda daha olurdu. Aydın, dağlarından yağ ovalarından bal akan önemli bir kent. Aydın sanki orta ölçeğinde aşağısında kalmış, gelişmesi hiç olmamış bir millete benziyor. Dağından, ovasından bu kadar bereketli olacak, insanları bu kadar eğitimli olacak ama geri kalacak. Burada bir yanlışlık ve eksiklik var. Aydın’ın yapı olarak güzel olması bir şey ifade etmiyor. Buradaki ekonomik güç ehli kişilerin elinde daha da yoğrulur ise ülke genelinde Aydın birinciliğe oynar. Aydın öyle bir hale gelir ki bu memlekette aç ve açıkta kimse kalmayacağı gibi fert başına milli gelirden alacağı pay bakımından Türkiye’nin en önünde gelen illerinden birisi olacaktır. Aydın'ı bir minibüs olarak düşünün, minibüs çok güzel ama şoför iyi değil. Aydın'ın şoför sorunu var. Aydın'daki şoför değişmeli, iyi idare edilmiyor. CHP’ler, MHP’liler, diğer partililerde bizim kardeşlerimiz. Bu şanlı bayrağın altında yaşayıp, bu ülkeye hizmet eden herkes öz be öz birinci sınıf kardeşimizdir. Bizim birbirimizle kavgamız, kinimiz yok. Biz hayırda yarışacağız. Aydın'a Çine’ye en güzel hizmeti kim getirecek, onun için yarışacağız" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler