24 Nisan 2024, Çarşamba

Eşiyok aday adaylığı başvurusunda bulundu

12 Kasım 2018, Pazartesi 16:46

     


AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Bundan iki ay önce basın aracılığı ile kamuoyuna AK Parti'den Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok, evrakları hazırlayarak resmi başvurusunu AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanlığına teslim etti. AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, "Bir senedir yönetim kurulunda hizmet veriyoruz. Mehmet başkanım ki ben kendisine abi diyorum ona ayrıca teşekkür ediyorum. Bu zorlu meşakatli yolda bize destek oldu, başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Nasip oldu aday adayı oldum. Allah'ın izni ile ilk defa Çine'de belediye başkanlığını alacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Biz oluruz yada olmayız ama biz her zaman biz diyoruz. Nasip olur görev bize verilir ise yine hep birlikte diğer aday adayı arkadaşlarımız ile bu işin altından kalkarız diye düşünüyorum. Hepimizde bu görevi icra edecek bilgi tecrübe olduğuna inanıyorum.

 

"BORCUMUZU ÖDEMEK İSTİYORUZ"

Bizler dışarıda eğitimlerimizi tamamladık, okuduk. Çine bizim memleketimiz bu topraklara olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Çine çok geride kaldı. Bu geride kalmışlığı geride bırakarak ilçemizi artık yükseltmeliyiz. Eğer bu hizmet etme fırsatı bize verilir ise elimizden geldiğinin fazlasını, en iyisini yapacağız. Çine'mizi AK Belediyecilik ile tanıştıracağız" şeklinde konuştu.

 

"GURUR VERİCİ"

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Mutlu Menderes Eşiyok'u tebrik ederken, "Mutlu Menderes Eşiyok kardeşimiz bizim yönetim kurulu üyemiz. Bu güne kadar birlikte çalıştık bundan sonrada ilçemiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Aday adaylığı bizleri sevindirdi. Yönetim kurulu üyelerimizin içerisinden bir aday adayı çıkması bizleri gururlandırdı. Allah yolunu açık etsin, hayırlı uğurlu olsun. Önemli olan birlik ve beraberlik. Şuana kadar aday adaylarımız uyum içinde çalıştı, iyi götürdü. Bunlardan birisi genel merkez tarafından aday olarak belirlenecek. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler