29 Mart 2024, Cuma

Saadet Partili adaylar destek istedi

12 Haziran 2018, Salı 08:35

     


Saadet Partisi Aydın Milletvekil Adayları Musa Muça ve Mehmet Yörük, Çine esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Saadet Partisi Aydın Milletvekil Adayları Musa Muça ve Mehmet Yörük, Saadet Partisi Çine İlçe Teşkilat Başkanı Harun Bayram ile birlikte Çine esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen vekil adayları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partilerine destek istedi.

 

Çineli Saadet Partisi Aydın İl Teşkilat Tanıtım ve Sosyal İşler Başkanı Erol Yörük'ün oğlu 25 yaşındaki genç vekil adayı Mehmet Yörük, "Biz vatandaşlarımızın derdini bilen ve dertlerin çözümü için milletten görev talep eden vekil adayları olarak vatandaşlarımıza hayırlı işler bol kazançlar diledik. Saadet Partisi bu milletin dertleri ile dertlenen bir partidir. Saadet Partisi'nde millete hizmet için ibadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Bende bu partinin genç bir neferi olarak hizmet aşkı ile çalışmalarımı yürütüyorum. Çalışmalarımızın üstündeki en büyük engel halkın kutuplaşmış olması. Şuan hükumetimiz herkese bir yafta vurmakta. Önceden bir araya gelerek siyaset konuşanlar şimdi normal bir muhabbet dahi yapamaz hale geldi. Birbirlerine selam dahi vermiyorlar. Birbirini kucaklayan bir siyaset içerisinde olmamız gerekiyor. Mevcut hükumet buna yanaşmamaktadır. Kardeşlik için siyaset yürütmekteyiz. Herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler