18 Nisan 2024, Perşembe

"PKK'yı temizlemek namus meselemizdir"

12 Mart 2019, Salı 08:57

     


Çine'de halkın yoğun ilgisine maruz kalan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'yı temizlemek namus meselemizdir. PKK'yı kökünden kazıyacağız" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çine'yi ziyaret etti. Çine Merkez Taksi Durağı Meydanı'nda halka hitap eden Soylu, Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden'in emrinde olduğunu belirtti.

 

"KİRLİ İTTİFAKI DESTEKLİYORLAR"

HDP'nin hiç bir yerde aday çıkarmadığını ve Millet İttifakı'nın il genel meclis üyeleri içerisinde 299'unun HDP'liler olduğunu iddia eden Soylu, " Biz PKK'nın ABD'den yönetildiğini bilmiyor muyuz. Bu ülke güçlenmesin, büyümesin, sürekli ayağının ucuna baksın geleceğe bakmasın istiyorlar. Bağımsız, özgür bir Türkiye istemiyorlar. Yıllarca bizim anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. PKK'ya lojistik destek sağlayan, para gönderen HDP'li belediyelere kayyum atadık. Peki şimdi ne yapmaya çalışıyorlar. Hiçbir yerde aday çıkarmadılar. Bu Kılıçdaroğlu'nun eline verilen bir projedir. Sadece 299 il meclis üyesi HDP'li. Kirli ittifakı destekliyorlar. Sen milletimize hükumetimize 'sen belediyelerimizi aldın, bizde bu şekilde devam edeceğiz' diyorlar. Bakın 6 aydır bizi bir patinajın içine soktular, kim bunlar ABD. Dolar ile ekonomiden vurarak zayıflatmak ve istediklerini gerçekleştirmek istiyorlar. Ama artık o eski Türkiye yok. Biz MHP'li kardeşlerimiz ile Cumhur İttifakı'nı niye yaptık. Sadece Aydın'da Savaş, Çine'de Celal abi kazansın diye mi yaptık. 7 yıldır emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Şimdi Cumhur İttifakı ile öyle bir set çektik ki onlara fırsat vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle bunu sizinle birlikte başaracağız. Dağda 15 bine yakın terörist vardı şimdi 700 felan kaldılar onlarda saklanarak kaçıyorlar. Ne diyor adamları Kürdistan'da bizkazanacak, batıda AK Parti ve  MHP'ye kaybettireceğiz. Vay anasını ya. PKK'ya öyle bir darbe indireceğiz ki kökünü kazıyacağız. Kimse PKK'nın adını ağzına alamayacak" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)

 







 
Son Eklenen Haberler