25 Nisan 2024, Perşembe

"Kırat yeniden şahlanacak"

11 Ekim 2016, Salı 07:56

     


Demokrat Parti (DP) Çine İlçe Teşkilatı'nın, ilçe binasında gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda görevine tekrar seçilen Başkan Ahmet Zühtü Soydar, “Kırat yeniden şahlanacak” dedi.

 

“BU BAYRAĞI YÜKSEK YERLERE DİKECEĞİZ”

Genel Kurul'da konuşan Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Soydar, “Camide, orduda,kışlada siyaset yok demiştik. Yıllarca böyle yapmıştık. Hiçbir kurum ve kuruluşu arka bahçemiz olarak görüp siyaset yapmadık. Milli irade dediğimiz olguyu en iyi yaşayan ve yaşatan misyonun temsilcileriyiz. Bugün herkes Menderesçi oldu ama ipe götürmek için uğraşmayan muhalif grup kalmadı. Yıllar sonra siyaseten de olsa büyük insanın anılması iyi bir şey. Ben sizleri tebrik ediyorum. Tüylerim ürperiyor. Biz bu misyonun son sahipleriyiz. Bu bayrağı tekrar yüksek yerlere dikeceğimize inanıyorum. Kırat yeniden şahlanacak” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN İHTİYACI VAR”

Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ise, “Sağ seçmenin gidip geleceği yer burası. AK Partili arkadaşlara diyorum ki ne yaptınız? Bir tane duble yol ve sağlık meselesi. Başka bir şey diyemiyorlar. 10 senede memleketin kaybettiklerine sayfalar yetmiyor. Rahmetli Turgut Özal 6 senede 60 büyük proje yapmıştı“ diyerek AK Parti’yi eleştirdi. Emanet, Demokrat Parti’nin yeniden eski gücüne kavuşacağını, Türkiye’nin buna ihtiyacının olduğunu söyledi.

Tek adayla gidilen seçimde Başkan Ahmet Soydar, görevine yeniden seçilirken Mehmet Ali Türksoy, Özkan Çiçek, Vedat Şahin, İlker Ulu, Ünal Ankara, Mehmet Kılcı, Mehmet Köse, Nihat Altın, Hulusi Kalkan, Mehmet Süngü, Cafer Sevgen, Haluk Özer, Nazım Özgür ve Murat Tan yönetim kurulunda yer aldı.

Adnan Menderes Köşkü olarak bilinen DP Çine İlçe binasında gerçekleştirilen Genel Kurul'a Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, İl Başkan Yardımcısı Behçet Özkan, Efeler İlçe Başkanı Muzaffer Aydın ve Çineli Demokrat Partililer katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler