18 Nisan 2024, Perşembe

"EGE ET tüm Aydın halkına aittir"

11 Temmuz 2019, Perşembe 10:17

     


MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “EGE ET A.Ş. tüm Aydın halkına aittir, siyasi farklılık gözetmeksizin kendisinden hizmet almak isteyen her hayvan üreticisine hizmet etmek zorundadır” dedi.

 

 

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, EGE ET yönetiminin siyasi görüşlerin öne çıkarılarak hizmet anlayışı içerisinde olduğunu iddia etti. EGE ET’te CHP’lilere öncelik tanındığını iddia eden Başkan Kazım Oluç, EGE ET yönetiminin şeffaf ve adil olması gerektiğini belirterek, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Her fırsatta üreticinin yanında olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan EGE ET A.Ş. de son zamanlarda ortaya çıkan ‘CHP’lilere öncelik tanınıyor’ iddialarını bizzat kendim yaşayarak öğrenmenin üzüntüsünü duymaktayım. Ben tarım ve hayvancılık ile uğraşan bir ilçe başkanı olarak bundan bir ay önce hayvan vermiş olduğum EGE ET’e yine hayvan satışı için başvurdum. EGE ET hayvan alım şefi Salı günü hayvanları kesebileceklerini ifade etmesine rağmen henüz hayvanlarımı EGE ET’te kestirememiş bulunmaktayım. Ne acıdır ki EGE ET’te yaşadığım bir olay bana iddiaların doğru olduğu kanısına varmama vesile oldu. EGE ET’e bizzat giderek hayvan alım şefi ile görüştüğüm sırada bir kişi yanımıza gelerek hayvan alım şefine, ‘Ben atadan CHP’liyim, başkanı aradık, sağolsun hayvanlarımızı anında kestirebildik’ dedi. EGE ET’te CHP’lilere öncelik tanınması akla ziyan ve adil yönetim anlayışına uymayan bir durumdur. EGE ET, bir kamu kuruluşudur, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir. EGE ET A.Ş. tüm Aydın halkına aittir, siyasi farklılık gözetmeksizin kendisinden hizmet almak isteyen her hayvan üreticisine hizmet etmek zorundadır. Bu konuda EGE ET yönetimini uyarıyor ve adil olmaya davet ediyoruz. Bu konuların takipçisi olmaya devam edeceğiz." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler