16 Nisan 2024, Salı

Karpuzlu’da 5 bin metrelik kanalizasyon tamamlandı

11 Temmuz 2014, Cuma 14:11

     


İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, Karpuzlu’da devam eden kanalizasyon çalışmalarını incelemek için geldiği Karpuzlu'da Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ı makamında ziyaret etti. Özsoy, daha sonra devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Kanalizasyon çalışmalarının hızlı bir şeklide devam ettiğini söyleyen Başkan Tuğrul Ozan, kanalizasyonla birlikte ilçenin ASBERS içme suyu borularının da değiştiğini belitti.

 

4 ay önce Karpuzlu Ömerler Mahallesi'nden kanalizasyon çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Ozan, “Şuana kadar 5 bin metre uzunluğunda kanalizasyon borularımızı döşedik. Kanalizasyon çalışmalarımız ilçe merkezimize ulaştı. Kanalizasyon hattını döşerken ASBERS olan içme suyu borularımızı da değiştiriyoruz. Hedefimiz 2015 yılında ilçemizin kanalizasyonunu tamamlamaktır” dedi.

 

Kanalizasyon çalışmaları başlamadan önce gerekli protokolleri yaptıklarını ifade eden Ozan, “Çalışmalarımıza başlamadan önce vatandaşımızın menfaatini de düşündük. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadık. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam eder” diye konuşu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler