29 Mart 2024, Cuma

Başkan Dinçer mazbatasını aldı

11 Nisan 2019, Perşembe 12:52

     


31 Mart'ta yeniden Çine Belediye Başkanı seçilen Enver Salih Dinçer, Millet İttifakı Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Başkan Dinçer ve meclis üyeleri vatandaşların alkışları eşliğinde görevlerine başladı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Mazbata törenine çok sayıda vatandaş ve CHP eski Mersin Milletvekili Alirıza Öztürk de katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in kızı Beren Dinçer eşliğinde vatandaşlar hep bir ağızdan andımızı okudu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile birlikte Millet İttifakı temsilcileri üzerinde 'CHP' yazılı pastayı keserek, başarılarını kutladı. Hükümet Meydanında Çine Belediyesi tarafından halka lokma hayrı gerçekleştirildi.

 

"ÇİNE İÇİN HEP BERABER ÇALIŞALIM"

Kendisini tebrik eden halka hitap eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Millet İttifakı üyelerimize, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza, bizimle birlikte koşturan, çalışan herkese teşekkür ediyorum. Benim ve meclis üyelerinin belediye başkanlığı yada bu koltuklara ihtiyacımız yok. Bizim güzel bir ülkeye ve güzel bir Çine'ye ihtiyacımız var. Bu mesajı vermek için bugün çocuğumu okula göndermedim ve yanımda getirdim. Çünkü bizler onlar için aday olduk. Buradan meclis üyeleri ve muhtarlara seslenmek istiyorum. Partiniz varsa kalbinize gömün koyun bir yerinizde dursun, bu rozetleri çıkaralım. Çine için, 72 mahallesi için hep beraber çalışmak istiyorum. Unutulan değerlerimiz var. Bunları yeniden kazandıralım. Sizlerden bunu istiyorum" diye konuştu.

 

"ÇİNE'YE HAYIRLI OLSUN"

Mazbata törenine katılan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "Çine'de uzun süredir başarılı bir belediyecilik yapan sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Başımızı öne eğdirmedi. İlçe başkanımız Tayfun Şahin'e de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreçte çok emeği oldu. Derman belediyeciliği Çine'ye tekrar hayırlı olsun" dedi.

 

BAŞKANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, "Bu seçim çok mücadele içerisinde geçti. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Siyasette her zaman hazır olacağız. Hazmedeceğiz, sandıktan çıkan neyse ona saygı duyacağız. Güzel desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ise, "Millet İttifakı olarak meclis üyelerimiz ve başkanlarımız ile daha azimli, daha iyi çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler