28 Mart 2024, Perşembe

“Tapu, gölet ve yol sorununu çözeceğiz”

10 Kasım 2015, Salı 08:55

     


AK Parti Aydın Milletvekilleri, Kapruzlu’nun en büyük mahallesi olan ve 1 Kasım seçimlerinde bin 258 seçmenin, 976’sının AK Parti’ye oy verdiği Tekeler Mahallesi’ne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Tekeler Mahallesi’nin verdiği destek için teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Tapu, gölet ve yol sorununu çözeceğiz” dedi.

Ziyarete, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, 26. Dönem Milletvekili Adayları Metin Yavuz, Hilmi Yıldırım ve Hakan Çağlar Erürker, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar ve partililer eşlik etti.

“TEKELER MAHALLESİ GEREĞİNİ YAPTI”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, şunları söyledi:

“Seçimden bir gün önce geldim. Burada konuşma yaptım. ‘Topuklu Efe buraya otobüs, patates, yoğurt, kömür ve et gönderiyor. Ama benim vatandaşım bunlara kanmaz’ demiştim. Vicdanın sesini dinler gereğini de yapacağını söylemiştim. 1 Kasım’da Tekeler, Karpuzlu ve Türkiye gereğini yaptı. Burada bize çok büyük bir destek verdiniz. 976 oy vererek partimizi birinci yaptınız. Verdiğiniz güçlü destek dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu ekip sizin sorunlarını takipçisi olacağız. Aydınımızın sorunları çözmek içinde birlikte hareket edeceğiz. Aydınımızın güçlü ve büyük Türkiye içinde yer alması için var gücümüzle çalışacağız.”

“SORUMLULUK ALMADILAR”

1 Kasım seçimlerinde vatandaşın AK Parti’ye güvendiğini belirten Savaş, “Vatandaş, diğer siyasi partilerin beceriksizliği, iş bilmezliği, sorumluluk almaması ve elini taşın altına koymasını gördü. Halkımız bunların hepsine sandıkta cezasını verdi. İstikrar sağlayan hükümeti güvendi. Tekrar iktidarı iş başına getirdi. 2023 ve 2054 hedeflerine hep beraber gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Tekerler Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini söyleyen Savaş, “ Hep birlikte sorunları çözeceğiz. Bu mahallemizin tapu, gölet ve yol yapımı için çalışmalara en kısa zamanda çözeceğiz. Eğer bunları çözemezsek bir daha gelme yüzümüz olmaz. Bir daha oy istemeye yüzümüz olmaz” dedi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler