25 Nisan 2024, Perşembe

"Çine daha iyi olabilir"

10 Eylül 2019, Salı 11:48

     


İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Çine'de parti teşkilatını ziyaret etti. Sezgin, "Çine daha iyi olabilir. Çine'nin daha iyiye gitmesi için fikirlerimizi kuvvetli şekilde yerel yönetim ile paylaşıp icraata dönüştürme olanağına sahibiz" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ile birlikte İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Vekil Sezgin ve başkan Sarı'yı, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu ve Cengiz İnce ile birlikte partililer karşıladı. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı önümüzdeki süreçte üye artırma ve kadın kolları teşkilat oluşumu için çalışacaklarını ifade etti.

 

"SAHADA ÖĞRENİYORUZ"

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, "Hem Çine hem de partimiz daha iyi olabilir. Katkı bulunma imkanımız mevcut. Millet İttifakı sayesinde belediye başkanına etkide bulunma imkanımız var. Belediye meclis üyelerimiz var. Çine'nin daha iyiye gitmesi için fikirlerimizi kuvvetli şekilde paylaşıp icraata dönüştürme olanağına sahibiz. İttifak uygulamalarına dair fazla birikim yok. Daha önce emsali yok. Zeminde sahada öğreniyoruz. Uygulama gerçekleştikçe öğreniyoruz. CHP'de aynı durumda. İşbirliğinin daha iyiye gitmesini temenni ediyoruz. Millet İttifakının devam etmesi kanaatindeyiz. Yerelde yapacağımız işbirliği parti ve Millet İttifakı'nın güçlemesine hizmet edecektir"şeklinde konuştu.

 

"ÖZLEM HANIM İLE GÖRÜŞTÜM..."

"Gerçekten Türkiye çok kötü yönetiliyor" diyen Vekil Sezgin, "Kötü yönetilen Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için Millet İttifakı'nın önemli bir mekanizma olduğunu düşünüyoruz. CHP ile yerel yönetimlerde yaptığımız işbirliği nasıl daha iyi daha etkin kalıba oturtulabileceğine dair görüşleriniz bizim için önemli. Özlem hanım ile görüştüm bazı taleplerim oldu, dile getirdim. Yakında farklı müzakerelerimiz olacak. İlçeler bazında farklı temaslarımız olacak. Biz partimiz, ittifak ve ülkemizin yararına nasıl fayda sağlayabiliriz bunun için çalışıyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler