23 Nisan 2024, Salı

"Kuvva-yi Milliye Hareketi'ni başlatıyoruz"

10 Mayıs 2018, Perşembe 14:33

     


Çine'de 'Milli İttifak' kurarak 24 Haziran seçimlerinde birlikte hareket etme kararı alan CHP, İYİ Parti ve DP parti temsilcileri bir araya geldi. Saadet Partisi'nin olmadığı kaynaşma yemeğinde konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Kuvva-yi Milliye Hareketi'ni başlatıyoruz" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesi milletvekili seçimlerinde 'Milli İttifak' adı altında birlikte hareket etme kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti Çine'deki temsilcileri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Saadet Partisi'nin başka bir programı olması nedeniyle katılamadığı bildirilen yemekte partililer birbirlikte hareket etmelerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Yemeğe Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yavuz'da katıldı.

 

"ÇİNE'DEN BAŞLATIYORUZ"

Başkan Dinçer, "Brilikte hareket etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Hepimiz bir aile gibiydik, ilçemizde hep birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birlikte hareket etme kararı aldık. Biliyorsunuz Kuvva-yi Milliye Hareketi Çine'den başlamıştı. Yine Kuvva-yi Milliye Hareketi'ni Çine'den başlatıyoruz" diye konuştu.

 

"ÇİNE TARİHİ BİR GÜN YAŞIYOR"

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ise, "Bu gün Çine tarihi bir gün yaşıyor. Kuvva-yi Milliye'nin ilk kıvılcımının atıldığı yer Çine. Nasip olursa seçimlerde de kıvılcımı yine Çine'den atıyoruz. Seçimlerde artık tamam diyeceğiz. Başarıya ulaşacağız. Bugün Saadet Partisi aramızda yok, onlar bir programlarından dolayı katılamadı. Dört parti millet ittifakı burada milletin huzuruna çıkıyor bu gece. Başarıya ulaşacağız" dedi.

 

"BAŞARILI OLACAĞIZ"

"İYİ Parti iyi olmaz ise Türkiye iyi olmaz" sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, "Amacımız iyi Türkiye, iyi gelecek olması. Mutlaka kurulan çatı altında en iyi şekilde organize olarak başarılı olacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

"HAYIRLI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Soydar ise, "Malumunuz erken baskın seçim dolayısı ile seçim atmosferine girdik. Türkiye'de 4 siyasi parti genel merkezi birlikte hareket etme kararı aldı. Millet İttifakı inşallah ülkemiz için hayırlı olur. Hayırlı olacağına inanıyorum, bu vesile ile hayırlısı neyse o olsun" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler