25 Nisan 2024, Perşembe

MHP’den üç hilalli kutlama

10 Şubat 2017, Cuma 15:50

     


Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı, parti kuruluşlarının 48. Yıl dönümü dolayısı ile kutlama gerçekleştirdi. Üç Hilalli pasta kesen parti üyeleri ardından Kur’an-ı Kerim de dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte partililer, 48. Yıl dönümlerini kutladı. Kutlama öncesi açıklama yapan MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Ak, şunları söyledi: Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz, Türk İslam ülküsü ve özellikle Türk Milliyetçiliğinin savunucusu partimizin 48. yıl dönümü hepimiz için hayırlara vesile olsun.  Milliyetçi Hareket Partisi Türk tarihinin canlı, coşkulu ve cesaret dolu bir simgesidir. Üç Hilal Türk İslam medeniyetinin inmeyecek yadigârıdır. Milliyetçi Ülkücü hareket şehit ocağı, gazi yuvasıdır. Bu büyük Türk Milleti’nin elden ele taşınan mukaddes bir emaneti ve her neslin diğerine devretmek zorunda olduğu bir ata yadigârıdır. Rahmetli Başbuğumuzun Alparslan Türkeş’in ‘fikir, iman, ülkü aşkı insanları güçlü yapan bunlardır’ sözü bu tarihi sürecin, şuurunun yansımasıdır. 48. yılında MHP, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde daha güzel bir gelecek için çalışmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey, ‘MHP varken Türkiye’yi ayağa düşürmeye, hor, hakir görüp tarihin harabelerine yollamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir’ sözü teminattır. MHP tecrübe ile körüklenmiş, milliyetçi fikriyatla tutuşturulmuş, fedakârlık ve cefakarlıklarla tüten Türk İslam ülküsünün şehit ocağıdır. Bu ocağa kimse istikamet çizemez. Bu ocak helaldir, dualıdır, ecdadının emanetidir. Başta merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş olmak üzere mücadele ederken şehit düşmüş ülkücülerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

MHP’liler 48. Yıl dönümü anısına üç hilalli pasta keserken, Çine Yeni Mahalle Cami İmam Hatibi Recep Akgül eşliğinde Kuran-ı Kerim okunarak, Türk Milletinin refahı için dua edildi. MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir de kutlamada yer aldı.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler