25 Nisan 2024, Perşembe

"Çine öncelikli olmak durumundadır"

9 Kasım 2016, Çarşamba 11:18

     


CHP Çine ilçe Örgütü Mahalle Sorumluları Danışma Toplantısı, Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanları Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda mahallelerdeki sorunlar konuşuldu. Aydın'da en çok mahallesi bulunan ilçenin Çine olduğuna dikkat çeken CHP Çine İlçe Örgüü Başkanı Tayfun Şahin, "Çine, öncelikli olmak durumundadır" dedi.

 

Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanları Kompleksi’nde gerçekleştirilen CHP Çine ilçe Örgütü Mahalle Sorumluları Danışma Toplantısı'nda CHP İlçe Örgüt Yönetimi, mahalle sorumluları ile bir araya gelerek, sorunları görüştü. Toplantıya Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’de katıldı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Aydın ilindeki en fazla mahalleye sahip olan Çinemiz bu büyüklüğünden dolayı daha fazla önemli ve öncelikli olmak durumundadır. CHP Çine İlçe Başkanlığı olarak bunun farkındayız. Partimiz organlarından olan ve tabanımızı temsil eden mahalle sorumlularımızla birlikte koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Bu kadar büyük bir mecraya hâkim olmak, ancak örgütlü bir yapıdan geçer. Öteden beri var olan sistemli çalışmalarımızı daha da verimli bir hale getirmek ve mahallelerimizdeki çalışmalara topyekûn dahil ve bilgi sahibi olma yönünden mahalle sorumlularımızın önemi çok büyüktür.

 

“TOPLANTININ GERÇEK AMACI DEMOKRASİYİ YAŞATMAMIZDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi köklü ve çok büyük bir ailedir. Ülkemizin son günlerde içinde olduğu demokratiksizleştirme, hukuksuzlaştırma ve tek adam rejimine götürülme çabalarından dolayı yaşadığı travma ve sorunlarının yanı sıra yerel yönetim çalışmalarının da değerlendirilip tartışıldığı talep ve aksaklıkların belirlendiği bir danışma toplantısı yapıyoruz. Bu toplantının gerçek amacı, demokrasiyi yaşatmamızdır. Halkımızın ve tabanımızın sesi olan mahalle sorumlusu arkadaşlarımızla, o mahalledeki gözden kaçan eksikliklerimizi ve önerileri göz önüne alma şansı buluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin daha güçlü ve iddialı olmasına katkıda bulunuyor ve çalışmalarımızı bu yönde programlandırıyoruz. Verimli olan bu sistem, bizleri ve partililerimizi her zaman mutlu etmiştir. Bu toplantıya olan yoğun katılımdan ve çalışma enerjisinden dolayı tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler