25 Nisan 2024, Perşembe

“2019 yılına hazırlanın”

9 Kasım 2015, Pazartesi 09:12

     


AK Parti Aydın Milletvekilleri, Karpuzlulara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Partililerine seslenen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “2019 yılına hazırlanın” dedi.

Ziyarete, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, 26. Dönem Milletvekili Adayları Metin Yavuz, Hilmi Yıldırım ve Hakan Çağlar Erürker, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer eşlik etti.

AK Parti Karpuzlu İlçe binasında Karpuzlu halkıyla buluşan vekiller, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

“SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen Savaş, “Şimdi de teşekkür ziyaretlerine aynı şekilde sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman bizi kimse yıkamaz. Önümüzdeki dönem Aydınımızın sorunları el birliği ile çözeceğiz” dedi.

“1 KASIMDA MİLLETİN SAĞDUYUSU GALİP GELDİ”

‘’7 Haziran seçimlerinde en yakın rakibimize 8 milyon oy, 1 Kasım’da da 11 milyon 500 bin oy fark attık’’ diyen Savaş, sözlerini “Milletimizin sağduyusu 1 Kasım akşamı galip geldi. 1 Kasım çok önemliydi. Birlik, beraberlik ve istikrar kazandı. Eski Türkiye isteyenler kaybetti. Yeni Türkiye kazandı. 1 Kasım akşamı Türkiye ve 75 milyon insanımız rahatladı” diye sürdürdü.

“İNANDIK, MÜCADELE ETTİK VE KAZANDIK”

Seçimden önce verdikleri sözlerin hepsini sırasıyla yerine getireceklerini altını çizen Savaş, şunları söyledi:

“Sorumluluğumuz daha arttı. Hep birlikte çalışacağız. Bu ekiple beraber Karpuzlu ve Aydın’ın sorunlarını çözeceğiz. Milletimiz kavga istemiyor. Birliktelik, istikrar ve üretim istiyor. Milletimiz beceriksizliğe tahammülü yok. Milletimiz tavrını iş yapan ve icraat yapanlardan tarafa ortaya koydu. Birlik ve beraberlik görüntüsü 2019 yılının sonuna kadar devam edecek. Biz, inandık, mücadele ettik ve kazandık. Bu Aydın’da 1 Kasım akşamı yaşanan bir başarı hikayesidir. Bu başarı hikayesini devam ettirmek gerekiyor. Yarından itibaren hep beraber 2019 yılına hazırlanmamız gerekiyor.”

“İNANINCA, ÇALIŞINCA VE MÜCADELE EDİNCE BAŞARIYA ULAŞILIYOR”

Eleştirilere açık olduklarını belirten Savaş, “Ortak akılla ortak noktada buluşacağız. Eğer bunu beceremezsek daha güzel işleri imza atamayız. 2019 yılında başta Karpuzlu, Çine, Aydın’ın diğer içleri ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz. Bunu bu ekip dikecek. Bunu da hep beraber yapacağız. Biz gördük. İnanınca, çalışınca ve mücadele edince başarıya ulaşılıyor. 1 Kasım’da bu tescillendi. Bunda sonra var gücümüzle çalışacağız” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler