20 Nisan 2024, Cumartesi

“MHP’ye oy veren AK Parti’ye oy vermiş olur”

9 Ekim 2015, Cuma 09:43

     


CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Çine Evciler ve Kahraman mahallelerini ziyaret etti. Baydar, TBMM’de meclis başkanlığı seçiminde CHP’nin adayını desteklemeyen MHP’ye ateş püskürdü ve “MHP’ye oy veren AK Parti’ye oy vermiş olur” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Evciler ve Kahraman mahallelerinde halka buluşmasında MHP ve ak AK Parti’ye yüklendi. Özellikle MHP’ye oy veren seçmene seslenen Baydar, şunları söyledi:

“MHP HER ZAMAN ONUN BUNUN YANINDA”

“7 Haziran seçimi sonrası ilk defa AK Parti’den hariç bir TBMM meclis başkanı seçilme ihtimali doğmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk önce bizim adayı destekleyeceklerini söyledi, fakat sonra MHP’nin ya da Bahçeli’nin biri düğmesine bastı. MHP bizim adaya oy vermedi. Bizim yöre tabiriyle kıypıttırdı. MHP’ye oy veren seçmen ne diye oy verdi? Tayyip’ten hesap sorsun diye oy vermedi mi? MHP kıypıttırdı. AK Parti’nin koltuk değneği oldu. MHP’ye oy veren oyunu AK Parti’ye vermiş olur. Bakmayın afrasına tafrasına MHP’nin öyle bir cesareti yok. MHP’ye oy veren seçmenler AK Parti’den hesap soramaz. İnsan icraatta belli olur esas. Bunların öyle bir icraatları yok, her zaman onun bunun yanındalar.

“TAPU SORUNUNU BEN ÇÖZECEĞİM”

Davutoğlu, hükümeti kuramadı. Hükümet kurulabilmesi için henüz 6 gün var iken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verilmesi gereken yetki verilmedi. Anayasa suçu işlediler. Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş’ın Kahraman Mahallesi’ne gelecek yüzü var mı? Sözlerini tutabiliyorlar mı? Tapu sorununu çözeceğiz dediler çözebildiler mi? Tapu sorununu ben çözeceğim. CHP tek başına iktidar olursa bunu net ifade ediyorum.’’ (DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler