25 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Dinçer mazbatasını alıyor

9 Nisan 2019, Salı 13:24

     


Çine'de yerel seçimlere Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili adayı olarak giren ve ikinci kez başkan seçilen Enver Salih Dinçer, Perşembe günü saat:11.00'da gerçekleştirilecek olan tören ile mazbatasına kavuşacak.

 

Millet İttifakı'nın CHP'li Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, rakibi Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Belediye Başkan Adayı Celal Özden'e 417 oy fark atarak yeniden seçildi. AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'nın 'tüm oylar yeniden sayılsın' talebi Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedilirken, Enver Salih Dinçer'in Çine Belediye Başkanlığı resmileşti.

 

İkinci kez girmiş olduğu seçimden de başarı ile çıkarak yeniden Çine Belediye Başkanı seçilen Enver Salih Dinçer'e mazbatası Çine İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından verilecek. Başkan Dinçer için 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat:11.00'da mazbata töreni gerçekleştirileceğini ifade eden CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca, Çine Hükumet Meydanında yapılacak olan törene tüm vatandaşları davet etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler