24 Nisan 2024, Çarşamba

AK Parti ve MHP'den kaldırım tepkisi

9 Nisan 2019, Salı 16:22

     


Cumhur İttifakı Çine Temsilcileri, Çine'de bir iş yeri önünde gerçekleştirilen kaldırım çalışmasına tepki gösterdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti ve MHP Çine İlçe Temsilcileri, Çine'de Yılmazlar Ticaret'e ait ilçe merkezindeki depo önünde gerçekleştirilen kaldırım çalışmasına tepki gösterdi. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Yılmazlar Ticaret önünde gerçekleştirilen kaldırım çalışmasının belediye yöneticileri tarafından art niyetli olarak yapıldığını iddia etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise bu iddiayı yalanladı.

 

"BU YAPILANI KINIYORUZ"

Cumhur İttifakı Çine temsilcileri ile birlikte kaldırım çalışmasının bulunduğu yerde açıklama yapan MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, "Esnafımız seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekledikleri için belediye tarafından daha önce yapılan kaldırım çalışması vatandaşın girip çıkmasını engelleyecek şekilde yeniden yapılmaya çalışılmakta. Belediye yöneticilerine sorduğumuzda bize oy vermedikleri için bu eylemin yapıldığını söylediler. CHP'nin yasakçı ve baskıcı zihniyeti Çine'de hortlamıştır. Bu arkadaşlarımızın arkasındayız. Sandıktan vatandaşımız uzlaşı ve uyum sonucu çıkarmış olmasına rağmen ne yazık ki Çine Belediyesi seçim sonuçlarını doğru okuyamamıştır. Seçimi az bir oyla kazanmış olmasına rağmen vatandaşa hizmet yapacakları yerde vatandaşa baskı yapmaya çalışmaktadırlar. Cumhur İttifakı'na destek veren herkesin sözcüsüyüz ve sahip çıkacağız. Bu yapılanı kınıyoruz" diye konuştu.

 

"ART NİYETLİ OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kendilerine yönelik bu iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Henüz mazbatasını almadığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Belediye ekipleri kaldırım çalışmalarını rutin bir şekilde sürdürüyor. Şuan yapılan çalışmalar hakkında tam anlamıyla bir şey söylemem mümkün değil. Halktan gelen talepler var. Çalışmanın art niyetli olması mümkün değil. Önümüzdeki dönemde çarşı içerisine kamyon ve TIR girmesini engelleyecek çalışmalarımız olacak. Yayalara öncelik tanıyacağız. Zaten bu seçimlerde gıda çarşısı projemizi açıkladık. Bu gibi esnaflarımızı gıda çarşısında toplamaya çalışacağız” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler