20 Nisan 2024, Cumartesi

"Celal Özden sözü veriyorum"

9 Şubat 2019, Cumartesi 19:32

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Kabataş halkını ziyaret etti. Kabataşlılardan destek isteyen Özden, "Celal Özden sözü veriyorum, ben verdiğim sözü tutarım" dedi.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Kabataş Mahalle halkı ile buluştu. Kahvehanede halka seslenerek 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisine destek isteyen Başkan Adayı Celal Özden, "Çine'mizin halini gördükçe üzülüyorum. Yok hizmet yok. Görüyorum yollarımızı çamur deryası delik deşik. Size Celal Özden sözü veriyorum. Ben söz verdim mi tutarım. Çine'de bir yıl içerisinde yol sorununu ortadan kaldıracağım. Mezarlıklar, camilerimiz pırıl pırıl olacak. Madran'a, Asar mevkisinde, Gökbel'e, Cumhuriyet Mahallesine çoluğumuz çocuğumuz, misafirlerimiz ile vakit geçirebileceğimiz parklar piknik alanları yapacağım. Çine'yi daha yaşanılır bir hale getireceğim. Hükumetin gücünü de arkamıza alarak tüm sorunlarımıza çare bulacağım. İş siz gençlerimize iş sözü veriyorum. 2 yılda hükumetin tüm imkanlarını Çine'ye akıtacağım" dedi.

TARIM VE HAYVANCILIK ŞİRKETİ İÇİN SÖZ VERDİ

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, kendisininde çiftçi olduğunu belirtirken, "Ben sizden birisiyim, çiftçiyim, esnafım. Çiftçimizin sıkıntılarını biliyorum. Bunun için belediye himayesinde bir tarım şirketi kuracağız. Bu şirket tüm üreticimizin olacak. Hep birlikte yönetecek ve kazanacağız. Tarım ürünlerimizi değerlendirecek bu ürünlerimizi iç piyasaya gerekirse dışarıya satarak kazanca dönüştüreceğiz. Bu konuda devletten yardım da beklemeyeceğiz. Kendi göbek bağımızı kendimiz kesecek ve bunun üstesinden geleceğiz. Üreticiye tam destek sözü veriyorum. Bu şirketimiz ile tarımda güzel işler yapacağız. Bunu bir kişi yapabiliyor ise biz 30 bin üretici olarak yapamaz mıyız, elbette yapacak ve bunun üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler