25 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Dinçer aday adaylığını açıkladı

8 Ekim 2018, Pazartesi 16:06

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden Çine Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 20 ve 23. dönem CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve mahalle muhtarları da Dinçer'e destek verdi. CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ise davetlilere teşekkürlerini iletirken, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Parti binasında kalabalık bir ortamda aday adaylığını açıklayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu güzel ve özel günümde bana destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 2011 yılında benden önceki belediye başkanımız Osman Aydın'ın milletvekili adaylığını koymasından sonra Osman Aydın'ın da işareti ve meclis üyelerinin desteği ile belediye başkanı oldum. 3 yıl boyunca o şekilde görev yaptım. 2014 yerel seçimlerine girdik ve yüksek oy oranı ile başkan seçildim. Çine halkına teşekkür ederim. 8 yıl geçti, önemli projeler yaptık.

 

"BEN DEĞİL BİZ YAPTIK"

Hep birlikte yaptık, meclis üyeleri, parti yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine halkı ile birlikte yaptık. En önemli projemin herkesin iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalıştığımın olduğunu düşünüyorum. Hayallerimiz var, partim ve Çine halkı uygun görür ise bir 5 yıl daha sizden izin isteyeceğim. Aday adaylığımı açıklıyorum. Hiç bir şeyi ben yapmadım, biz olarak yaptık, iyi ki varsınız sevgi ve saygınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler